Katalog

Populære filtre
50 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Capezio – blødt og sporty tøj til træning

Det italienske brand Capezio er kendt for beklædning til især dansetræning og ballet. Er du på jagt efter lækkert og komfortabelt tøj, som kan bruges i forbindelse med eksempelvis yoga, gymnastik eller dans, er dette mærke lige noget for dig.

Firmaet blev grundlagt i 1887, da en italiensk skomager ved navn Salvatore Capezio, slog dørene op for sit eget skoværksted tæt på Metropolitan Opera House i New York. Her reparerede han teatersko for det berømte operahus, og begyndte sidenhen selv at fremstille balletsko til korpsets dansere.

I løbet af det følgende århundrede fik Capezio stor succes med de populære sko. Den familieejede virksomhed er den dag i dag førende leverandør af dansefodtøj, såvel maskinfremstillet som håndlavet. Og samtidig står firmaet også bag spændende kollektioner af dansebeklædning som for eksempel tights og toppe, men også balletskørter og velsiddende trikoter.

Find dit nye tøj i Capezios kollektioner

Den dag i dag kan du finde alt, hvad du skal bruge, i forbindelse med din aktive livsstil som yogi, gymnast, danser eller Pilates entusiast. Det bløde tøj er fremstillet i lette materialer, som er særdeles velegnet til netop disse formål, for eksempel nylon, elastan, bomuld og polyester.

Samtidig er tøjet designet til at sidde tæt til kroppen, og fremstillet med metoder som er optimale i forhold til de bøj, stræk og yderliggående bevægelser som benyttes i forbindelse med dans, så du ikke vil opleve gener heraf, i forbindelse med din træning.

Se for eksempel de lette og enkelte trikoter fra Capezio. Her finder du de lækreste tæt siddende dragter som kan bruges i forbindelse med gymnastik eller dansetræning, og som ikke hæmme din bevægelighed når du skal ud i de mere yderligtgående stillinger. Tøj fra Capezio er kendetegnet ved flotte grafiske elementer og designs som understreger din krops former og dens bevægelser, samtidig med at du får ekstra luft og albuerum til dine bevægelser under dansen.

Tøj til de mindste

Capezio står også bag en fin kollektion af charmerende tøj til de helt små dansere. Hvis dit barn drømmer om at gå til eksempelvis ballet, kan du begave det med en noget af det smukkeste og mest yndige tøj til børn som elsker at danse. Firmaet designer og fremstiller utroligt sødt børnetøj i nylon og elastan, som er særdeles velegnet til anvendelse i forbindelse med dans.

Ønsker du at spæde lidt ekstra til prinsessedrømmen, kan du således med stor fordel vælge tøj fra Capezio - kun for prima ballerinaer!