accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

EN KÆRLIGHEDSHISTORIE

Bryllupssæson med stil

Forlovelsesfester, polterabend og bryllupper - der er ingen tvivl om, at det er sæson for kærlighed. Fra de ultra feminine klassikere til sofistikeret moderne perfektion; Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige outfit, ligegyldigt om du er gæst, brudepige eller selv er i centrum. Når det rigtige outfit er fundet, kan du få ro i sjælen.

Festlige toner

Der er kærlighed i luften. Fra romantiske flæser og vilde prints til enkle og elegante kjoler; udforsk vores udvalg og find det perfekte outfit til forlovelsesfesten.

OPDAG MERE

En uforglemmelig aften

Skal du fejres af alle veninderne eller skal du selv arrangere en polterabend? Gør byen usikker på den mest stilede måde, og find det perfekte outfit til en aften med fuld fart frem.

OPDAG MERE

RSVP med stil

Dress up til anledningen og bliv insta-klar med lækre pastelfarver eller flirtende blomsterprint. Gå all-in på de romantiske toner eller hold det sofistikeret med tidløs elegance.

OPDAG MERE

Altid ved din side

Bliv forelsket i vores udvalg af perfekte kjoler til en moderne brudepige. Fantastiske materialer og legende silhuetter får dig til at ønske, at du skulle være brudepige hver eneste dag.

OPDAG MERE

Sig ja!

Om du holder dig til traditionelle linjer eller går den moderne vej, så kommer du til at se fantastisk ud. Fra tidløs elegance til sofistikeret minimalisme; skab det look, du altid har drømt om.

OPDAG MERE

Bløde linjer

Hemmeligheden bag en perfekt silhuet ligger i det første lag. Vores udvalg af shapewear tilbyder elegante, moderne designs, der vil booste din selvtillid til bryllupsfesten.

OPDAG MERE

KLÆDELIGT OG BEHAGELIGT

Festlige styles til børn

OPDAG MERE

Sæsonens festlige mode

SHOP EFTER BRAND