accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Zalando nu som bryllups arrangør


Det er ikke kun sol og blomster der præger forår- og sommertiden, men også bryllupssæsonen. Når det kommer til planlægning af et bryllup er der et hav af traditioner og små finesser man skal være opmærksomme på: Brylluppet skal stå inden for 1 år efter forlovelsen, du skal tænke over lokaler, kirke og sidst men ikke mindst tøjet! På din store dag er det vigtigt at se underskøn ud, hvilket selvfølgelig betyder, at du skal have en gudesmuk kjole. Det er dog ikke altid helt nemt, at finde det rigtige tøj hvad enten du er brud, brudgom eller gæst da der en række regler, som skal overholdes. Vi har dog hjulpet dig på vej, holdt os til traditionerne og fundet det tøj som du skal gå efter. Bliv inspireret af vores bryllupsguide og iklæd dig fornemt og elegant til den store dag.


Dagens hovedperson(er)


Bruden: Du er den vigtigste person på denne dag, alle øjne hviler på dig! Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du ser gudesmuk ud og alt er lige efter bogen. Den traditionelle lange hvide kjole med et slør er altid en sikker vinder. Synes du derimod, at det klassiske look kan blive lidt for kedeligt, så gå efter en rød kjole eller en med et frisk print. Det er kun fantasien der sætter grænser, men husk, hold dig fra det sorte! Når det kommer til sko, kan du næsten gøre lige hvad du har lyst til. Et par mørke sko til en hvid kjole vil se super chik ud, da du giver kjolen lidt ekstra kant. Når det kommer til smykker så hold dig til simple og enkle ting, så det ikke vil forstyrre kjolens design.


Brudgom: Som brudgom skal du selvfølgelig se blændende godt ud når du skal tage imod din eneste ene ved altret. Ikke nok med det, skal du også sørge for at farverne matcher - både dit eget sæt, men også med brudens. For at være sikker på at alt ikke bliver kaos, så hold dig til de klassiske farver som sort og marineblå. Ønsker du derimod at skille dig ud vil et sandfarvet eller helt hvidt jakkesæt være perfekt. Og sørg endelig for at slipset er bundet ordentligt og ikke ligner en sjusket dobbeltknude.


Best-man: Som forlover er en af dine vigtigste opgaver at berolige brudgommen, og sørge for at han kommer sikkert til altret. Ikke nok med dette så skal du selvfølgelig også se ordentligt ud i tøjet, men ikke bedre end brudgommen da det er hans dag og ikke din! Hold dig til jakkesæt med rene linjer, en klassisk hvid skjorte og et slips eller butterfly.


Maid of honor: Hos enhver brud er der en brudepige, dette kan enten være en eller flere. Der vil dog altid være en, som har det fulde ansvar for alle de små ting, og som skal skille sig ud fra mængden. Som brudepige er du brudens højre hånd og skal hjælpe hende med næsten alt lige fra at finde brudekjolen til at sikre dig at make-uppen sidder ordentligt. Til brudepiger er det oftest blå, grønne og røde kjoler som er et hit. Der er dog også nogle som vælger en lys kjole til brudepigen, men dette kan være et risikabelt valg. Husk, at du er brudepige så det er bruden der har det endelig ord.


Et bryllup som du aldrig glemmer


Udover brudeparret findes der et par, som man kan se stråle som en sol, nemlig forældrene. Hvem vil ikke være stolt af at se deres lille pige eller dreng blive gift og begynde på et helt nyt kapitel? Som forældre har du stadig en vigtig rolle at spille, især brudens forældre - brudens far skal give sin datter væk til gommen, hvor moren derimod er med fra starten af med kjole, invitationer mm., man kan næsten sige at hun en brudepige. Ikke nok med dette så skal brudens far eller mor holde en tale, dette er oftest direkte til bruden. Gommens forældre er dog ingen undtagelse til sådanne et bryllup - gommens far holder en tale, som hovedsageligt går direkte til gommen, men også til bruden. Som forældre taler du oftest direkte til din søn eller datter. Som gæst til et bryllup kan du også have større roller - er du en nær ven af parret, så er det oftest kutyme at holde en tale eller skrive en sang til parret. Når du er til bryllup er du ikke blot med som gæst, men som ven af parret, så sørg for at se godt ud i tøjet. Find en lækker kjole eller buksedragt og et par behagelige sko, da der skal danses senere. Små piger vil elske at komme med til et bryllup med alle de pyntede mennesker, så dress hende op i en kjole med et strutskørt og et par søde ballerinaer. Det er begrænset hvor mange små drenge, der elsker at stadse sig ud. I dette tilfælde, kan du finde et par pæne bukser og en T-shirt, enten enkel eller med print. Så skal du til bryllup og ikke ved hvad du skal have på, så tag et kig på Zalando.dk.