Giv dig selv et smart look med denne trendy kollektion inspireret af det britiske storbyliv. Det selvbevidste brand formår at koble de nyeste trends med deres egne designs. Resultatet er nogle unikke og super trendy designs, der giver en cool og maskulin stil. Skab dig en cool garderobe - uanset om du er på udkig efter noget til inde eller ude.

Brixtol - stilfuldt og afslappet

Med udgangspunkt i nogle af de største klassikere inden for modeverdenen, får de alle et nyt og moderne twist i denne kollektion. Med inspiration taget fra diverse metropoler i lande som England og Sverige, møder det enkle skandinaviske look det seriøse modelook fra Britannien. Det er et look, der oser af sofistikeret kultur, men som stadig hviler i sig selv med sin afslappede attitude. Med deres sans for kvalitet og nyeste trends skaber de en gennemført kollektion, der byder på mange sammensætningsmuligheder. Dette betyder, at du kan forny din garderobe med nogle enestående og maskuline designs, der formår at bevare de sofistikerede undertoner.

Kvalitet til ude og inde

Denne brede kollektion byder på afslappede outfits, men bevarer masser af stil og modebevidsthed, hvilket giver en helt unik serie. Med udgangspunkt i det enkle finder du et maskulint look, der er fyldt med de nyeste trends. Disse trends er inkorporeret på en smagfuld måde, hvilket er med til at give tøjet et sofistikeret pift. De er særligt kendt for deres dejlige jakker, men i deres kollektioner finder du samtidig en masse smart tøj i flotte nuancer. Derudover sætter de selv store krav til deres produkter og skaber tøj i kvalitet og nogle af de bedste materialer på markedet. Til dig, der ønsker et sofistikeret, men afslappet look, er dette brand det perfekte sted at lede.