Katalog

Populære filtre
4 varer

Hvad gør man, hvis man har et brændende ønske om at blive selvstændig indenfor skobranchen? Jo, man starter ud med et enkelt par og hører folk ad, hvad de synes om designet og kvaliteten. Det er den helt slagne gang fra bunden af, som Roger Wade er gået siden starten i 1989. Han tog chancen og blev et forbillede for andre entreprenører med lanceringen af Boxfresh.

Var sko spiselige, så havde man forlængst sat tænderne i et par sko fra dette britiske mærke. Former og farver er nemlig afrundede og appetitlige, hvor man bare ved synet kan fornemme komforten. Det er såler og overdele, der følger føddernes naturlige bevægelser, så du slipper for ømme fødder eller andre gener i hverdagen.

Boxfresh – fresh out of the box

Det er så lækkert at åbne låget på boksen og endelig at have muligheden for at få et par Boxfresh indviet. Med rødder i Londons urbane miljø samt inspiration fra musik- og især hiphopscenen – ja, så får du cool fodtøj, hvor hovedmodellen er sneakers i de fedeste styles.

Tankerne ledes hen på skandinavisk minimalisme, når man ser på designstilen fra dette storbymærke. Skoene er nemlig super enkle med klassiske helfarver som de grundlæggende looks. Det gør det nemt at matche skoene til alle typer af casual outfits, hvad enten det er sammen med træningsbukser, jeans, shorts eller chinos.

Helt flade såler i nærmest skater-agtige former er en af de andre signaturer, som kendetegner skoene fra Boxfresh. Det sikrer dig en komfortabel connection med underlaget, samtidig med at det er nemt at gå, cykle, skate samt alt muligt andet med skoene på.

Sneakers i massevis fra London – så bliver det ikke bedre. Denne moderigtige fashion capital har styr på tendenserne, så du aldrig går ned på den seneste sneakers-mode. Med enkle og stilrene designs formet efter metropolens standarder får du casual fodtøj, som udpensler hvordan et par ægte ’sneaks’ skal se ud.

Gå ikke glip af