Sko, tøj og accessories fra boohoo MAN

Filter (1)

187 varer

boohoo MAN – for mænd med hår på modebrystet

Boohoo MAN er til manden, der ikke er bange for at skille sig lidt ud i det ofte så ensartede gadebillede. Dette brand kender i hvert fald ingen frygt; med vilde, farverige prints og designs, tætsiddende jeans og generelt bare en sund mængde attitude, udfordrer det den evindelige grå hverdag.

Striber, tigerprint & tern

Med et sikkert greb i bukselommen indfanger og forstår boohoo MAN på næsten misundelsesværdig vis, hvad det vil sige at klæde den moderne mand på. Alsidighed synes at være den erklærede mission bag dette mærke, hvor løs, afslappet komfort går hånd i hånd med knivskarp perfektion. 

Vi elsker, hvordan man kan gå fra løse træningsbukser til et skarpt og velsiddende jakkesæt på et øjeblik, og den måde, hvorpå boohoo MAN hverken er bange for at lege med farver, snit eller udtryk. 

Du kan finde alt fra jeans og strik til lækre frakker og stilede jakkesæt, der kan klæde dig på til alle årstider – og, tør vi sige det, til ganske imponerende priser! Find dine nye og nødvendige yndlingsbasisting til tøjsamlingen, og 'spræl det op' med en mere larmende detalje, såsom et vildt print, kulørte bukser eller en skæv og legende skjorte.

Den måske bedst bevarede hemmelighed inden for herretøj?

Træning, gå-i-byen-tøj eller skarp, stilet hverdag — boohoo MAN passer sådan set til det alt, du har brug for, når du gerne vil se bedst ud. Én af deres must-haves synes vi for eksempel er deres cool chinos med de fedeste mønstre og i lækker pasform.

Jeans og velsiddende bukser hører selvfølgelig til det basale tøjskab. Man kan hurtigt kan få lidt tunnelsyn og vælge de samme benklæder igen og igen, men med boohoo MAN kan du pimpe garderoben op, hvad enten du er til skinny jeans eller løse træningsbukser. Termen "beklædning til den moderne mand" bliver løst kastet omkring, men her er der faktisk noget om det! 

Gør oprør mod den typiske sorte, danske garderobe

Hop ud i det, og vær modig: Smid de sorte farver på heksebålet, og inviter de storspraglede mønstre indenfor. Mønstre, der signalerer individuel personlighed og stil og rusker lidt op i det uniforme gadebillede.

Nu er vi ikke dem, der peger fingre ad nogen som helst. Men vi danskere har en tendens til at læne os imod et overvejende sort tøjspektrum. Grå, beige og mørktonede farver dominerer gadebilledet, og det er helt sikkert lækkert og stilet, men helt ærligt, det kan også nogle gange blive lidt for kedeligt og lidt for nedtonet, synes du ikke? 

Det er én af grundene til, at vi er vilde med boohoo MANs mere vovede designs og valg af materialer og stoffer. Det kræver en smule mod at bryde fri fra den vanlige underspillede, klassiske tøjstil, men når først du er startet, kan vi næsten love dig, at du ikke kan holde op igen! 

Farverigt spræl, hvordan gør jeg det?

Farverigt tøj kan være en god måde at opfriske tøjskabet på og gøre det lidt mere spændende. Mange er dog nervøse for at kaste sig ud i farvestrålende tøj, da det er iøjnefaldende og ofte også svært at kombinere på kryds og tværs.

Boohoo man har items og styles til ethvert øjeblik af dagen, ugen og året. Træk i et stilet jakkesæt i et mere klassisk, nedtonet design, eller spring ud i det med et mere udfordrende af slagsen, der måske kræver lidt mere mod og attitude at bære, men som til gengæld vil være det hele værd. 

Et farverigt outfit behøver dog ikke at være lig med skrigende neonfarvet tøj i intense gule eller grønne farver! Du kan for eksempel 'forsigtigt' kaste dig ud i en kontrastfarvet, ternet skjorte eller et par farverige bukser mikset med en neutral T-shirt og se, hvordan komplimenterne lister sig ind på dig. 

Hold modetungen lige i munden – men husk at udfordre dig selv!

Der skal faktisk ikke så meget til, før dit outfit kommer til live. Hvis du gerne vil sætte flere forskellige farver sammen, gør du det lettest og bedst, hvis du holder dig til de afdæmpede nuancer. Skingre pangfarver i flok kan hurtigt blive alt for meget, men så længe du holder dig til en mere afdæmpet palet, kan du faktisk ganske nemt kombinere flere forskellige af slagsen.

Det er en god idé at starte nogenlunde enkelt. Hvis du først er så småt på vej til at springe ud i farverne og male byen rød, kan du starte med noget ensfarvet, der måske er i en fremstående farve, men i en rolig nuance. Hvis du kombinerer dit outfit med en stærk farve, kan det være en god idé at holde resten mere simpelt eller neutralt. På den måde kan din vilde, mønstrede skjorte for eksempel få lov til at stråle mest. Dermed tilfører du farve til din stil, uden at det 'går i øjnene'.

Bestem selv, hvor skabet skal stå

boohoo MAN har netop det ekstra spræl, som man kan have brug for en gang imellem, når omgivelserne kalder på det. Hvad enten du leder efter det underspillede, maskuline snit, tætsiddende jeans, ternede chinos eller vilde, kulørte, stærke og livsglade skjorter og T-shirts.

De færreste tør springe ud og bruge farvecirklen, for det giver knubs at være anderledes og stikke ud fra mængden, men herfra skal det lyde: Bare giv den gas! Slip tøjlerne og råb højt, fang alles opmærksomhed, og mød verden i øjenhøjde med dit bedste og mest flirtende glimt i øjet.

Sæt kulør på hverdagen!

Man hører tit en tommelfingerregel, der siger, at man ikke "bør overdrive eller mikse på tværs af farver". Vi vil dog gerne lige huske dig på – her til sidst – at du aldrig bør slå dig til tåls med burde. Smid reglerne ud af vinduet, og vov pelsen (eller bomulden) næste gang, du klæder dig på. Og tag så, og hop ud i det spinatbed. boohoo MAN tager dig i hånden og sørger for, at du kan gøre det med stil. Det vil helt sikkert live selv den mest grå dag  op og på bogstaveligste vis sætte kulør på hverdagen!