Småfolk
Børnetøj

49 varer

Det kan være svært at ramme cuteness-faktoren, når det drejer sig om babyer og børn, for hvordan klæder man noget så kært på? Men stop bekymringen her, for Småfolk har nailet temaet med deres labre kollektioner til børn lige fra babystørrelser og op til 12-års alderen. Der er skruet op for charmen på genial vis, så tilfredsstillelsen er optimal i alle henseender.

Småfolk rammer plet i børneverdenen

Økologi har for alvor vundet frem i mange sammenhænge. Ikke blot inden for fødevarer, men også i tøjbranchen ser man større bevidsthed omkring miljøet. Det er Småfolk et godt eksempel på, for dette danske børnetøjsmærke bekymrer sig nemlig om dine og mine børn. Det betyder også, at babykollektionerne er 100 % økocertificerede, mens resten af kollektionerne er 85 % dækket. Giftstoffer og sprøjtemidler er yt, mens økologisk bomuld er in. Det er blødhed med omtanke for hud og helbred samt naturen som helhed, hvilket lægger helt i tråd med dette attraktive mærkes filosofi.

Sjovt og komfortabelt børnetøj med omtanke

Der er næsten garanti for, at dine unger vil finde deres nye yndlingstøj i sortimentet fra Småfolk. Intet barn kan stå for cute pandahoveder, lækre burgere, cupcakes eller lignende prints og motiver. Eller hvad med humoristiske pelikanmotiver, fiskende delfiner eller en kat, der står på løbehjul. Mærket dykker helt ind i det univers, som er så attraktivt og underholdende for børn i alle aldre. Dermed er der garanti for noget anderledes børnetøj i ypperste kvalitet, som i den grad bringer hygge og personlighed ind i dit barns garderobe.

Inspiration

Småfolk

Der er mange krav til babytøj samt børnetøj. Det skal helst være sjovt, flot og ikke mindst kreativt. Derudover skal det gerne leve op til krav om bæredygtighed, så de små personer bærer det perfekte tøj mens de vokser og udvikler sig. Det danske brand Småfolk, lever op til alle disse krav.

Eventyrrigt tøj til de mindste

Det kan godt være at brandet bærer tillægsordet “små”, men der er efterhånden ikke meget småt omkring det danske børnetøjsmærke Småfolk. Siden 2007 har de vokset sig til at være et populært valg af tøj til de yngste i familien, med butikker i over tyve lande. Men du kan købe det kreative børnetøj, lige her på siden. Babyer og børn vokser hurtigt og det er en spændende tid. Derfor er det helt perfekt at Småfolk præsenterer nyt tøj mindst hver tiende uge. Så er du sikker på at selv de helt små følger de seneste trends.

De små folk har også glæde af bæredygtigt tøj. Materialet beskytter de små sjæle fra giftige pesticider samt gødninger, da det er fremstillet af organisk bomuld. Det er nemlig tøj som bliver forberedt af designere som ønsker at være en lille smule anderledes end alle de andre. Et af de vigtigste grundlæggende fundamenter er målet at skabe et godt produkt. Det danske børnetøjsmærke er især glade for masser af farver, og det er næsten ligesom at gå på eventyr med Småfolk. Faktisk kan Småfolk tøjet sagtens hurtigt blive dit barns ynglingstrøje eller måske den nye favoritkjole, da de små sjæle elsker at skabe historier med det farverige tøj. Men bare rolig: femogfirs procent af hele sortimentet og hundrede procent af babytøjsudvalget er Økotexcertificeret.