Strik & cardigans til børn

408 varer

Strik og cardigans til børn kan være den afgørende brik i dit barns klædeskab. Det danske vejr er omskifteligt og derfor er det vigtigt at forme en omfattende garderobe til alle årstider. Med de fine strik og cardigans er de små klar til alt, hvad det danske vejr har at byde på.

Sommer og vinter er dit barn dækket ind. Kollektionerne byder både på de tynde modeller til festlige events og sommerdage. Til efterår og vinter er de lidt tykkere modeller med ekstra længde og lange ærmer et godt valg for ekstra varme.

Strik og cardigans – pift vintergarderoben op med stilfulde items

Uanset tykkelse har modellerne alle det tilfælles at kroppen holdes tilpas varm og kulden holdes væk. Strik og cardigans til børn i uld eller bomuld fungerer som et ekstra isolerende lag under vinterfrakken. Brug den til gåture, i skolen og i SFO’en når temperaturen falder.

De fine designs går til det hele. Både fødselsdage og lørdagshygge over hjemmebag og varm kakao. Den klassiske strik og cardigan fortolkes på et utal af måder i kollektionerne. Lyserødt blomsterprint eller sølvstjerner på sort? De klassiske overdele præsenteres i mange designs, som klæder dit barn præsentabelt på.

Førsteklasses materialer smyger sig om huden og sætter fokus på komforten. Brug den lukket som en fin bluse over jeans eller åbent som en trendy cardigan over kjoler. Strik og cardigans til børn kommer med og uden knapluk. De løse modeller uden luk giver et casual vibe til denim og stofbukser.

Find favoritten på Zalando.dk blandt lækkert strik og fine cardigans. Sortimentet bugner af kreative fortolkninger af de klassiske overdele. Kreative snit og flotte farvekombinationer tilbyder noget for enhver smag.

Gå ikke glip af