Tasker & rygsække til børn

Populære filtre
597 varer

Skal første skoledag have fuld smæk på farver og motiver? Så er du kommet til det rigtige sted. Her får du masser af tasker & rygsække til børn i flotte farver og fede designs. Glæd dit barn med de helt ny modeller, der skåner de små rygge og yder god komfort og støtte på vej til og fra skole.

En investering til dit barn

Alle tasker & rygsække til børn er i førsteklasses kvalitet, som støtter og skåner. Dette sker ved hjælp af justerbare stropper og praktiske lukkefunktioner, der tilpasser tasken perfekt til dit barn. De ergonomiske udformninger beskytter ryggen i en sådan grad, at de er perfekte til hverdagsbrug, i fritidsordningen og på weekendture. De fede taskedesigns er en investering i dit barns ryg og garderobe. Børn har ligesom voksne tit brug for en taske til diverse anledninger. Få styr på de vigtige ting til kolonituren, skoleudflugten eller til den ugentlige tur i svømmehallen med skolen. Her er både plads til madpakken, skolebøgerne og penalhuset.

Klar til skolestart med tasker & rygsække til børn

De seje taskedesigns passer ind i både de store og små børns garderobe med et sortiment af sporty og søde designs. Sammensæt et stærkt design med en flot parkajakke til børn i de kolde måneder og gør det nemt for dit barn at transportere nødvendighederne med rundt. I Danmark kan vi aldrig vide os sikre på et spontant regnskyl og her er det ideelt med et sæt regntøj i gemmerne. Med både små og store modeller er dit barn godt garderet til de fleste anledninger. Lad dit barn finde sin favorit eller giv en gave fra det fine udvalg af tasker & rygsække til børn.

Inspiration