Populære filtre
1 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Enestående armbåndsure fra BMW inspireret af eksklusive biler

Til den stilsikre mand, der ikke går på kompromis, er der skelsættende nyt. I samarbejde med Fossil Group har den verdensberømte bilproducent BMW skabt en unik og trendsættende kollektion af armbåndsure. Modellerne henvender sig til det moderne menneske, der går op i de enkelte detaljer og produktets funktionalitet. Nu kan du få overblik over alle døgnets timer og mere til - og det med ekstra stil og kant.

BMW har i årtier været kendt for sit fremragende kvalitetshåndværk i bilbranchen. De prangende køretøjer udstråler succes og selvtillid, og BMW har længe været det foretrukne brand blandt de fartglade og kvalitetsbevidste verden over. Nu kan du få et enestående ur fra selvsamme brand, der vil matche din udstråling og formå at sætte prikken over ethvert I. Fuldend din stil og dit outfit – også selvom du ikke er den heldige ejer af en luksusbil fra den tyske producent.

Der er ingen tvivl. Inspirationen til de mange lækre armbåndsure fra BMW er hentet fra den årelange erfaring med at producere eksklusive køretøjer til gadens dyre drenge og motorsportens helte. Det velkendte, sofistikerede appeal og stilrene design, der innovativt tenderer mod det vovede, ses tydeligt i mærkets ure.

Ure skabt til dig der tør skille dig ud fra mængden

De rette accessories kan forny dit outfit. Lad fornyelsen være et vovet element, der vidner om din unikke person og sublime sans for kvalitet. Armbåndsure fra BMW er ikke for sarte sjæle. De henvender sig til dig med stor appetit på livet.

Herreurenes edgy look kombineres på fascinerende vis med det rå og stilrene. Resultatet er et ur, der matcher enhver anledning. Fra jobbet og dagligdagen til byens gader og festen. Her er der ingen grund til at skifte accessories undervejs. Alsidigheden bliver dyrket, så din glæde kan vare ved.

Armbåndsurenes unikke design løftes af sjove, innovative detaljer som fartstriber, dækaftryk og paneler. På den måde er du aldrig i tvivl om den legendariske arv og det store tilhørsforhold til motorsporten.

Sublim funktionalitet fuldender armbåndsure fra BMW

Fra lækkert design til sublim funktionalitet. Armbåndsure fra BMW favner det detaljeorienterede i enhver henseende. De mange ure er blandt andet udstyret med en stor urskive og en bred vifte af funktionelle kronografer, så du kan skabe overblik over alt fra dato og tid til hastighed og intervaller.

BMW har på inspirerende vis formået at mikse armbåndsurenes mange detaljer med et skarpt fokus på enkelhed og minimalisme. Trods modellernes utallige funktioner, er det let og ligetil at skabe overblik over døgn og intervaller. Et kort blik på urskiven er alt, hvad der skal til. Altså et simpelt og funktionelt produkt til dig, der ikke vil lade dit ur komplicere hverdagen.

Rustfrit stål, holdbare læderremme og solidt glas er nøgleord for et kvalitetsbevidst herreur, du har glæde af langt ud i fremtiden. Din nye uundværlige makker følger dig trofast dag efter dag - og det uden at bukke under for hverken slid, ridser eller andre af hverdagens udfordringer.