Black Kaviar er for dig, der går efter den rå og hullede stil. Brandet har en casual udstråling, som klæder drengerøven på med attitude. I brandets tøj skal du indstille dig på at skille dig ud fra mængden. Sortimentet er varierende og du finder både den lækre strik, de hullede jeans og rå prints. Du kan toppe dit look med en fancy hat.

Jeans med kant

Black Kaviar har en helt særlig evne til at gøre deres jeans helt unikke. De har rå detaljer, som ganske enkelt pepper ethvert hverdagslook op. Hop i et par grå jeans af slagsen, og træk en sort rullekrave over hovedet. Hvis du er modig, kan du gå med det helt lyse look og skifte den sorte overdel ud med en hvid eller beige. Opnå en skarp kontrast med dine mørke eller farvede sneakers eller gå hele vejen med lyst fodtøj. Brandet har masser af fede T-shirts og langærmede trøjer, som gør de unikke jeans godt selskab. Vælg imellem de hullede og løse trøjer, som passer perfekt til et fedt hverdagsoutfit.

Prøv noget nyt med Black Kaviar

Det er ikke kun brandets jeans, som er anderledes. Du kan også skille dig ud i en strikjakke med bred, åben krave, som har en udstråling af VIP over sig. Når det hele skal spille kan du toppe looket med en hat og dine bedste sneakers. Med dette brand i garderoben er du både sikret muligheden for at opnå et råt og varieret look til hverdag, og et attraktivt outfit til weekendens bytur. Du får muligheden for at udtrykke din personlighed gennem din tøjstil og sætte niveauet for et fedt outfit lidt højere end gennemsnittet. Pift din garderobe op eller gå hele vejen med brandets fede designs.

Inspiration