accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Black Friday Ure

290 varer
290 varer

Råd til mere, når du shopper ure til Black Friday

Har du ofte kigget på et ur og syntes, det var lige i overkanten prismæssigt? Så har du alletiders mulighed for at gøre en god deall til Black Friday med ure i sortimentet. Investér i klassikere eller god kvalitet. Ure er klassiske tidsangivere, og du vil løbende have brug for at vide hvad klokken er. Dit nye ur er dit pejlemærke og din trofaste accessory, så tiden ikke smutter for dig, og du kan overholde dine aftaler. Det praktiske og funktionelle aspekt er uundværligt, og det samme er designet. Et ur er nemlig også effektivt tilbehør, når du skal udtrykke din personlige smag.

Sortimentet med ure til Black Friday rykker et stort skridt nærmere dig og dit budget. Her får du nemlig mere for pengene. Et ur er det perfekte tilbehør som statement piece og du kan skifte mellem dem i forhold til dit look. Bær et stilfuldt metalur sammen med et jakkesæt eller kjole og blazer til et vigtigt møde. Du kan også lade dit nye sports-ur shine i et look bestående af jeans, hoodie og sneakers. Et minimalistisk outfit kan udtrykkes med en klassisk, rund urskive og læderrem samt tøj i tidløse helfarver, så både look og accessories harmonerer. Du kan naturligvis også forkæle andre, for et ur er en oplagt gave til konfirmation, fødselsdag, bryllup, endt uddannelse og mange andre begivenheder.

Tiden er med dig, når du bærer ur

Det er tydeligt, at ure også har en stor designmæssig funktion. Se blot på de mange forskellige ure til Black Friday, hvor enhver smag imødekommes. Guld og sølv er meget anvendte materialer, som bidrager med et klassisk og eksklusivt islæt. De skinnende metaller udstråler modenhed og elegance. De kraftige metalure er robuste som aldrig før, og de slanke modeller er både fine og business-agtige. I den anden boldgade finder du masser af fede sportsure, der udstråler fart, ungdommelighed og casualness. De forskellige ure opfylder dine behov. Har du brug for blot at se klokken? Eller anvender du også features som stopur, pulsmåler og kompas?

Midt imellem de solide metalure og de bløde sportsure med gummi, finder du ure med læderremme. De er kendetegnet ved et naturligt look, hvor det fine håndværk kommer smukt til udtryk. Det er ikke blot selve urskiverne, der er designobjekter i sig selv. Også remmene bruges effektivt til at bringe din personlige smag frem i lyset. Udskårede mønstre, smykkesten eller et logo er blot nogle af de finesser og effekter, som ur-designerne bruger.

Ure til Black Friday – besparelser, du ikke kan overse!

Når du investerer i et nyt ur, undgår du, at tiden render fra dig. Kast blot et flygtigt blik på håndleddet og få en opdatering på døgnets 24 timer. Dermed får du en status - og et flow ind i hverdagen, som guider dig på vej mod kalenderens program. Alle stilarter og prisklasser er repræsenteret, så der er garanti for nyt tilbehør i din smag og dit kalkulerede prisleje.