accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Black Friday Smykker

1273 varer
1273 varer

Herre- og damesmykker til Black Friday med store besparelser!

Opgrader dit outfit med nye smykker og skab dit eget look! Fest, arbejde eller sport? Du kan bære smykker til alle anledninger, for de tilbydes i mange stilarter, farver og materialer. Brug et par enkle ørestikker til dine sportsaktiviteter. Så ser du stadig strålende ud, selvom sveden løber. Du kan også gå all in på glitter og glam til festen med veninderne med et komplet sæt af øreringe, halskæde, armbånd og fingerring. Et power-look opnår du med klassikeren ferskvandsperler, som både er elegante, feminine og naturlige. Til mændene er sølvkæder og armbånd med træperler altid et hit – match det med denimskjorte, chinos og et par bikerstøvler.

Det er den helt store shopping-event, som alle modeindividualister ser frem til. Til Black Friday er der smykker med både store og mindre procentrabatter, afhængig af kollektion og mærke. Alle stilarter kan findes, så dine smykker afspejler dit humør og den specifikke begivenhed. Kør eksempelvis et råt rock-n-roll-look med smykker i læder og tunge kæder. Det vil se supertjekket ud sammen med tætsiddende jeans og sorte læderstøvler.

Et smykkeudvalg for enhver styling-fantasi

Smykkeudvalget til Black Friday, giver dig en unik mulighed for at skabe lag på lag looks med dine accessories. Mix og match af flere halskæder er the way to go, så kan du fremstå med overskud og gribe chancen for at vise alle favoritterne på én gang. Prøv med flere slanke halskæder i forskellige længder – gerne designs med amulet og andre vedhæng. Du kan også blande tykke kæderinge om halsen, der giver et overvældende look med masser af styrke og pondus.

Sortimentet med smykker til Black Friday er naturligvis mere end halskæder, for armbånd, øreringe, ringe og sågar hårsmykker er også tilgængelige. Perler er eksempelvis altid populære. De udstråler lige dele svunden og moderne tid. Smykkemærkerne er eminente til at designe accessories, der rammer din stil. Bær et evighedstegn eller et sæt hjerter som symbol på troskab og evigt venskab. Elsker du at rejse, så er en globusamulet, der udstråler eventyrlyst, måske lige dig. Eller hvad med et kors til dig, der tror på de højere magter. Smykker er det perfekte udtryksmiddel til din personlige stil. Du kan naturligvis også vælge en smuk forlovelsesring til din udkårne, eller finde en anden oplagt smykkegave. Black Friday er et hit for både modtager og dit budget.

Shop smykker til Black Friday - det er godt for både din pengepung og dit look

Guld, sølv, sten, træ, læder eller plastik – smykker findes i utallige materialer og udformninger. Vælg mellem det enkle og stilrene, det avantgarde og overdådige eller noget fuldstændig tredje. Du kan også gøre som mange bloggere og modeller på catwalken – bære XXL-øreringe som statement pieces. Det er også oplagt at vælge smykker ud fra temaer. Små stjerneformede ørestikker til jul, bling til nytår, elegante ædelmetaller til bryllup. Der er smykker til alle slags mærkedage, hvor de er uundværlige som det ekstra pift til dit look.