Populære filtre

Black Diamond – det grønne friluftsvalg

Uanset om du er på udkig efter et grønnere alternativ til din almindelige vandrerygsæk, jakke eller noget helt tredje, er du i sikre hænder hos Black Diamond.

Lækkert design fra inderst til yderst

Selvom man er friluftsmenneske, betyder det ikke nødvendigvis, at man er ligeglad med ens udseende. Det kan være svært at finde mærker, der både sælger kvalitetstøj og -udstyr, så man nemt og hurtigt kan blive klædt på fra top til tå i samme mærke. Her gør Black Diamond det nemt. 

Vi er vilde med, at alle produkter er udviklet med henblik på høj komfort og bevægelsesfrihed. Det er nemlig hamrende nødvendigt for, at du får mest muligt ud af dit friluftsliv, og specielt når du dyrker sportsgrene udenfor.

Udviklet af friluftsmennesker til friluftsmennesker

Det er egentlig lige meget, hvilken sportsgren du udøver i dit aktive udendørsliv, eller om du bare foretrækker at gå i friluftstøj til dagligt. Black Diamond er nemlig grundlagt af dedikerede friluftsmennesker, der har taget udgangspunkt i deres passion for et aktivt udendørsliv til kollektionerne.

Vi elsker, at produkterne er gennemtestede af friluftsmennesker, inden de ryger i handlen. Det vidner om, at der er lagt meget arbejde i selv den mindste detalje. Lysten til at skabe veldesignede produkter til friluftslivet ligger dem altså dybt på sinde, og du kan finde tøj og tilbehør til mange forskellige sportsgrene og udendørsaktiviteter.

Når produkter udvikles af mennesker, der selv benytter produkterne i deres fritid, betyder det også, at kvaliteten skal være i top. Som udvikler af et produkt lader man sig jo ikke nøjes med det næstbedste. Med et produkt herfra, er du dermed sikker på at få kvalitetsmaterialer, der også kan holde til de hårdere sportsgrene, som f.eks. klatring, der ellers slider utroligt meget på både udstyr og tøj. Det holder bare!

Et grønt alternativ

Fordi de dedikerede produktudviklere og medarbejdere også selv tilbringer meget tid udendørs, er det blevet en mærkesag for Black Diamond at støtte op om øget bæredygtighed i samfundet og fremstillingen af deres produkter. Her er nemlig sat øget fokus på at skabe en bæredygtig produktionskæde fra A-Å, som inkluderer leverandører og underleverandører. 

Du kan derfor være med til at give planeten videre til kommende generationer, samtidig med at du får lækkert, holdbart og gennemtænkt tøj og udstyr til at tage på og have med på den næste udflugt.