Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
128 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Birgitte Herskind omfavner sine danske rødder

Fra Beder til København. Det er starten på brandet Birgitte Herskinds historie, som i dag fremstiller designertøj, der tager afsæt i de danske rødder. Inspirationen kommer fra den nordiske minimalisme i kombination med det københavnske gadeliv. 

Moderne klassikere møder det rustikke og elegante

Mærket skiller sig ud fra det traditionelle modetøj ved at lave sine kreationer på tværs af flere styles og udtryk. Tøj fra Birgitte Herskind er stilrent og tidløst og smelter sammen med et mere råt og rustikt udtryk. Der kræses om enhver detalje, og der leges med at udforme tøj med både feminine og maskuline snit. Vi elsker, at der eksperimenteres med forskellige trends og styles, så du har mulighed for at tilpasse tøjet til netop dine ønsker for en personlig stil. 

Noget af det vi sætter særligt pris på er, at den danske designers smukke tøj er skabt til at kunne passe ind i alle kvinders garderobe. Det spændende ved Birgitte Herskind er i høj grad den fine balance mellem det moderne, rustikke og rå, som skaber et chikt fundament til ethvert outfit uanset anledning.

For et afslappet og moderne hverdagslook kan du for eksempel parre en smart nederdel med en tyk og varm trøje. Ønsker du et mere edgy look, kan du vælge at sætte en feminin kjole sammen med et par biker boots. Skal du til en festlig begivenhed senere på dagen, kan du nemt tage stiletter med i tasken og udskifte støvlerne. Voila! Sådan slår du to fluer med et smæk.

Minimalistiske og feminine silhuetter 

For at opfylde behovet for en god pasform, er kvaliteten af materialet altafgørende for Birgitte Herskind. Hun anvender italienske metervarer med eksklusive syninger, ligesom hun får produceret det meste af sit tøj hos europæiske producenter. Hendes store passion for mode og kvalitet går hånd i hånd — ren luksus for kvalitetsbevidste kvinder, der lægger mærke til de små og fine detaljer. For lad os bare være ærlige, selv den mindste lille detalje kan gøre underværker for et outfit, og det er brandet bevidst om!

Farverne ligger i den mere neutrale ende af skalaen, men brandet spicer det indimellem op med kontrastfarver og forskellige mønstre til at krydre kollektionerne. Det lader vi os også inspirere af. Så hvad enten du er til det diskrete eller iøjnefaldende, er der helt sikkert noget for dig.

Kvalitet sæson efter sæson

Med dette lækre designertøj er du sikret en garderobe, der brillerer år efter år. Tøjet er en perlerække af tidløse klassikere, som pryder alle kvinders klædeskabe. Det kan mikses og matches på et hav af måder, så det kan bruges i mere end én sæson. Her er noget for enhver kreativ smag.

Det ultimativt vigtigste for brandet er kvalitet. Og vi ved det godt, dén må man ikke gå ned på. At kvaliteten er omdrejningspunktet er en fordel for dig, da du så slipper for at investere i nye items året efter. De forskellige beklædningsdele holder nemlig i mange år frem i tiden.

Et andet aspekt, der gør brandet til et af vores favoritter er, at der tages højde for tidens trends, samtidig med at der stadig holdes fokus på de klassiske og tidligere styles – en super lækker fashion cirkel, der gør brandet unikt på sin helt egen måde og som sørger for, at du trækker øjne, der du går ned af strøget og skiller dig ud fra mængden.

Summa summarum. Leder du efter designertøj i høj kvalitet med styr på pasformen og detaljerne? Udforsk must-have items fra Birgitte Herskind, og få en blanding af de nyeste trends og det klassiske ind i din garderobe. Bum!