Populære filtre

Skil dig ud fra mængden med United Colors of Benetton

Mode må gerne skille sig ud fra mængden. Den må endda gerne provokere lidt og inspirere dig til at udtrykke din personlige stil. United Colors of Benetton er et godt eksempel på netop dette, for hvem kan ikke huske nogle af deres omtalte reklamer?

Brandet er rebelsk og multikulturelt. Det transcenderer trends og sætter standarden. Tænk stærke farver, skarpe kontraster og smukke silhuetter, som virkeligt giver din garderobe et boost.

Hos Zalando finder du Benetton-tøj til alle aldre. Tøjet er lavet i bløde materialer i høj kvalitet, så du kan få tøj, som du kan nyde længe fra de stilrene jakker og velsiddende bukser til deres kjoler og trøjer i spændende mønstre. Vi har sørget for det bedste fra United Colors of Benetton – alt sammen samlet på ét sted.

Tidløse modeller med unikke detaljer: United Colors of Benetton-tøj

Benettons kollektioner spænder bredt, hvorfor du kan finde næsten hvilken som helst beklædningsgenstand med deres logo på – noget som brandet virkeligt udmærker sig inden for er basis-items. T-shirts, trøjer og simple kjoler med lækre detaljer, som både kan binde dit look sammen og stå stærkt alene.

Hvis du mangler det perfekte afslapningssæt, så finder ud det også i Zalandos udvalg af United Colors of Benetton-tøj. Du finder matchende joggingbukser og trøje i et væld af smukke farver og ultra bløde materialer, der smyger sig om kroppen.

De bløde hættetrøjer kan også bruges sammen med et par jeans og dine favorit sneakers til de koldere dage eller til udendørsport, når du skal holde kroppen varm i pauserne, uden at gå på kompromis med stilen, selvfølgelig.

Unikke pieces inspireret af italiensk håndværk

Foruden de stærke farver er Benetton kendt for deres udsøgte strikvarer. Til disse henter brandet inspiration fra deres italienske rødder, hvilket giver nogle helt unikke striktrøjer og -bluser i et moderne, casual chick look.

Som noget helt unikt for brandet er hver model tilgængelig i mindst 15 forskellige farver. Her skaber de gang på gang farverige, individuelle pieces, der kombineret med naturlige fibre som uld og hør oser af italiensk stil, kvalitet og passion.Balancen mellem det tidløst elegante og det moderne er det, som gør United Colors of Benetton til et sandt statussymbol, som transcenderer tidens trends år efter år. Hos Zalando hylder vi det individuelle udtryk, og det er derfor en selvfølge, at vi har Benetton som en fast del af vores sortiment.