Katalog

115 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Med Benetton kommer du altid stilsikkert ud af døren. Brandets items lægger op til det ultimative businesslook til både mænd og kvinder. Ikke nok med, at brandet arbejder med god stil, så har virksomheden skarp fokus på miljø samt social og økonomisk forpligtelse. Lad dig inspirere af den klassiske og formelle stil, som til enhver tid er et hit.

Skab det perfekte businessoutfit med Benetton

Benetton giver forretningsfolk verden over god stil på kontorerne hver dag. Brandets formelle blyantnederdel emmer af professionalisme og femininitet. Hvis du kombinerer med en højhalset draperet overdel opnår du det ultimative look til kontoret, konferencen eller jobsamtalen. Top looket med et par formelle stiletter. Det draperede look giver en moderne og feminin udstråling, men hvis du ikke vil have, at outfittet bliver for formelt, kan du tilsætte et par flade sko. Du finder masser af flotte sommerkjoler fra brandet, som du kan integrere i den populære lag-på-lag-tendens, der florerer i modebilledet. Kom en rullekrave under kjolen eller en cardigan over og du har et lag-på-lag-outfit på et splitsekund.

Mændenes favorit

Benetton er virkelig populær blandt de modebevidste mænd. Brandet er for manden, der sætter en dyd i at klæde sig pænt hver dag. Deres businesstøj, jakker og hverdagstøj er stilfuldt og har sans for detaljen. Brandet tilbyder masser af lækre jeans og kan mikses og matches med dets ligeså fede skjorter. Looket kan bruges på kontoret såvel til familiefesten i weekenden. De tykke sweatshirts og strikpullovers giver et yderst flot, maskulint look. Som mand er der mulighed for at være med på den florerende lag-på-lag-tendens. Det kan du gøre ved at komme en af brandets cool veste over en T-shirt. Åbn vesten for en afslappet udstråling. Find nogle af verdens flotteste modeprodukter blandt Benetton lige her på Zalando.dk.

Hold øje med

Benetton

Det er så svær en kunst at udføre, men de sidder lige i skabet hver gang! De minimalistiske og enkle kollektioner fra Benetton er et studie i stilfuldhed og klassisk håndværk med de helt rette svaj, afrundinger, kanter og silhuetter. Det er klassisk modetøj, der ser så let ud, men som kræver så meget at designe. Her får man lige dele vintage, rock'n'roll, model-attitude, intellektuel udstråling samt rene linjer blandet med noget afslappet og uperfektionistisk. Det er kontrasternes clash med nostalgisk og ikonisk håndværk, som leder tankerne hen på skandinavisk highstreet-mode. Her er dog tale om et italiensk foretagende, der lever op til alle de fakta og minder, som folk har om dette dragende sydeuropæiske land. Hos Benetton skinner det nemlig altid tydeligt igennem, at man har ekspertisen og autenticiteten ved sin side i form af suveræn holdbarhed samt højkvalitetsmaterialer. Derfor siger mærket og Zalando altid 'arrivederci' til dig, når du har shoppet nye lækre items til garderoben.

Nyd Benettons skatkammer af mode

Det er mærket, som er kendt for alle regnbuens farver samt en komplet farvepalet i det hele taget. Det betyder samtidig, at der er noget for alle, hvad enten man er til tidløshed i klassiske farver eller ønsker mere spræl og levende nuancer i sit look. Benetton formår altid at skabe helt enkle looks, der både er urbane og formelle. Det giver dig en unik mulighed for at få masser af glæde af dit tøj. Man kan nemlig på optimal vis mikse og matche på kryds og tværs, så casual outfits på et splitsekund kan forvandles til formelle looks og omvendt. Mulighederne ligger dermed i enkeltheden samt i den enormt brede farveskala, der til tider også piftes op med spændende prints og mønstre i kunstnerisk udførelse. Med Benetton kan du skabe en dobbeltgarderobe, der både består af dunjakke og uldfrakke, mini-skirt og jeans, skjorte og striktrøje, sneakers og business-sko samt meget andet i samme supplerende stil. Det er mærket, som komplementerer sig selv på alle mulige måder, så du får den komplette garderobe med alt, hvad du har brug for hele året rundt.

På samme måde som Benetton byder på alt til både casual og formel brug, så er mærket også balanceret og alsidigt rent prismæssigt. Der er både til større investeringer, men også til overkommelige items, så alle kan være med. Hver gang man ser de nyeste kollektioner siger det bare 'klik', 'klik', 'klik' – for der er så mange fantastiske farver og beklædningsdele, som lige kan matches med den kjole og den bluse. Designstilen er så nem at arbejde med, hvilket naturligvis også giver mod på mere, når der shoppes her på Zalando. Det er tøj, som giver ekstra muligheder, så du undgår tøjkriser og dårlige dage, når du står om morgenen og skal vælge outfit. Derfor er Benetton mærket med den faste plads i garderoben, for med yndlings-looks i massevis bliver livet nemmere og sjovere!