Katalog

Populære filtre
41 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Ben Sherman: Så er der fyldt op til den moderne mand

Originalt, men samtidig også nytænkende. Ben Sherman har skabt røre i de gængse modekredse op gennem årene. Da alle gik i klassiske helfarver, introducerede han tøj i alt fra lyseblå til grøn og gul. Inden længe blev stilen dog accepteret, og i dag er det britiske mærke stadig lige populært. Det har modet til at gå nye veje og skille sig ud.

Spørg din far, og han kender det med stor sandsynlighed. Ben Sherman-skjorten, som stadig er kult op til i dag. Det er naturligvis den ternede slimfit-skjorte med farver og kvalitetsmaterialer, vi har at gøre med. Dem er helt aktuel i dag og essentiel i enhver herregarderobe. Lad den hænge udenover et par chinos for et semicasual look, eller gå hele vejen med nedfold og habitbukser.

Altid casual som minimum med et formelt strejf. Uanset om du trækker i et par af mærkets jeans og en sweater, så er stilbarren maskulin – toppet med pænhed og et tvist i den mere velfriserede afdeling. Ben Sherman fanger essensen i at kombinere kvalitetsmaterialer med moderne snit og mønstre, der altid sender dig stylet ud ad døren.

Fleksibilitetens mærke

Du får uanede muligheder i dit tøjskab. Det britiske herremærke spreder paletten attraktivt og alsidigt ud over alle årets sæsoner og begivenheder. Style den samme skjorte med en trenchcoat eller en dunjakke og opnå to forskellige udtryk, eller sammansæt et par sneakers eller ruskindsstøvler fra mærkets egen linje med et par chinos og få to smarte muligheder med ét og samme par bukser.

Et lækkert sprødt herrelook. Med sit brede produktsortiment guider Ben Sherman dig rundt i livet til jobsamtaler, sportssejladser, hverdagskomsammen og fester. Mærket er elsket for alle deres essentials af skjorter, trøjer, T-shirts, jeans og jakkesæt. Perfekt til et mandeliv med gang i den.

Er et komplet outfit med lækre herresko inkluderet ikke lige helt nok? Nyd da det britiske mærkes linje med tilbehør, der ligeledes med sædvanlig maskulin sikkerhed føjer et ekstra element til dit look. Der er rå ure med metalremme eller de mere afdæmpede med læder. Gå fra rocket casualness til strømlinet businessman med Ben Sherman på hylden. Sprøjt lidt lækker parfume på, og du er en verdensmand, som ingen kan slå ud af kurs.

Lad kreativiteten skinne igennem

Alle dage har Ben Sherman været på forkant med moden og introduceret nye farver og former. Samtidig er kollektionerne klassiske i udgangspunktet. Det giver dig udstråling og perfekte pasformer. Modkulturen danner stadig basis for inspiration med musik, kunst og mode som hovedkilder. Du er med andre ord med på beatet i mærkets kollektioner.

Sneakers, poloshirt, jeans og en læderjakke. Nyd weekendens kampe på stadions med gutterne. Når mørket falder på, skifter du dine sneakers ud med loafers og poloshirten ud med en strikket rullekravetrøje – og loungen venter på at blive indtaget med London-mode på kroppen.

En forkærlighed til fortidens sikre stilarter fornægter sig ikke hos Ben Sherman. Men man ser også ind i fremtiden med bæredygtighed på programmet, så du kan iklæde dig tøj med økologisk bomuld, der er skabt med omtanke for naturen og i sidste ende dit velvære.