Mode online

Populære filtre
20 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Ben Sherman gør det igen: klæder dig på som en rigtig mand i skjorte og chinos på maskulin vis. Men han lader dig også være den unge storbygut i street-inspirerede elementer, som T-shirts med prints, jeans og sneakers. Mærket er dermed til både far, søn, brormand og onkel, der alle kan nyde godt af nutidige looks, som kan kombineres eller holdes helt stilrene til fest eller hverdag – lige som du selv ønsker det og har behov for!

Ben Sherman – til mænd, der går op i deres stil og look

Med rødder i fortidens jazz-subkulturer og intellektuelle kredse er Ben Sherman op til i dag kendt som et mærke med fokus på lige dele maskulinitet og mode. Det har sit modemæssige synspunkt med udgangspunkt i 1960’erne, som stadig referer til nutidens moderne storby-look med et tvist af vintage og ægte coolness. Det er kollektioner i minimalistiske grundrids, hvor detaljernes snit og særprægethed bringer noget formelt og stilet ind over helheden. Det er casualness, sport og formalitet på samme tid, som kan mikses i helt stilrene looks eller i lige dele af hver.

Dit individuelle outfit har aldrig set bedre dage end med Sherman

I nutidens mangfoldige modemekka behøver man ikke at vælge stil til én side, hvilket Ben Sherman også er et bevis på. Man har sine faste og klare basis-looks med udgangspunkt i kulturelle hobbyer som primært musik, men derudover er sortimentet åbent for alsidige kombinationer. Det er tøj, sko og tilbehør, som får dig frem i mødelokalerne, på studiet, baren, strøget, eller hvor man begiver sig rundt. Det er looks, som holder til alt, og dermed er dine muligheder utallige.

Dette er måske noget for dig