Showergel til damer

Populære filtre
189 varer

Gør dit brusebad til dagens frirum med den rigtige showergel

Showergel til damer er for mange et uundværligt produkt på badeværelset. Find den variant, der passer dig bedst, og gør dit brusebad til dagens frirum

Fra flydende sæbe til showergel i alle afskygninger

Det hele startede tilbage i 1800-tallet, hvor den flydende sæbe kom til. Man brugte nemlig formularen fra den flydende sæbe til at udvikle den gel, som vi i dag kender som kropsrens – også kaldt showergel. Det nyere produkt har til formål at rense vores hud fra skidt og snavs, men langt de fleste fugter, nærer og opfrisker også huden. En gel har en lavere pH-værdi end den traditionelle sæbe. Det betyder, at den ikke udtørrer huden på samme måde, som en almindelig sæbe kan gøre. Derudover er den flydende form nem at håndtere og fordele. 

Der findes i dag et stort udvalg af showergels til damer. Nogle er ekstra fugtgivende, andre naturlige, mens en del  er helt uden parfume og parabener. Der er med andre ord et produkt til enhver hudtype og ethvert behov. 

Når duften gør forskellen

Selv de dage, hvor der ikke er tid til at synge eller at falde i staver under bruseren, kan du sagtens udnytte den korte tid, du har. Brug de få minutter under vandets stråler til at gøre dig klar til dagens program. Rens din hud med din yndlings showergel til damer, og eksfolier din hud med en god bodyscrub.Rens også dit ansigt under vandet, så du allerede er i gang med din hudplejerutine, inden du træder ud af bruseren.  

Det er altid en god idé at afslutte dit bad med lidt kærlig hudpleje, uanset hvor god og fugtgivende din gel er. Udnyt, at huden lettere optager fugt efter et varmt bad, og giv den ekstra fugt og næring med en lækker bodylotion eller kropsolie. Match gerne dit fugtgivende produkt og din showergel, så de har samme duft.

Hvis du går i bad inden sengetid, kan du gå efter produkter med lavendelduft. Duften af lavendel er nemlig kendt for at have afslappende egenskaber og kan derfor hjælpe dig til at falde hurtigere i søvn. Hvis du derimod går i bad om morgenen, vil du måske synes om kropsplejeprodukter med citrusduft, da effekten er den modsatte; citrus og pebermynte virker opkvikkende. 

  • Lavendel virker afslappende og kan stimulere træthedfornemmelsen. 
  • Citrus virker opkvikkende og kan hjælpe med at give dit humør et boost.
  • Pebermynte virker opfriskende og kan give mere energi.

Det handler bare om at finde din favorit, som kan gøre selv det korteste brusebad til et lille frirum i en travl hverdag.