Øjenvippeserum

Populære filtre
22 varer

Hemmeligheden bag lange, stærke vipper? Øjenvippeserum!

Det er ikke alle, der elsker mascara-rutinen om morgenen eller de falske vipper, når der skal skrues op for intensiteten. Øjenvippeserum kan – med lidt tålmodighed – give dig de stærke, fyldige og lange vipper, som du altid har drømt om helt naturligt.

Få eftertragtede bambi-vipper, der er et eventyr værdigt!

Øjenvippeserum er stjernernes lille hemmelighed, men vi dødelige har også masser af muligheder for at få flirtende lange bambi-vipper. Øjenvippeserummer befinder sig mildt sagt ikke i den billige afdeling af skønhedsprodukter, men det kan dog være værd at smide penge efter. Det er en lille investering, der kan give dig bonus på længere sigt. Med et serum skal man væbne sig med lidt tålmodighed. Følger du instruktionerne og husker at bruge dit serum hver dag, kan du allerede efter to uger begynde at se resultater; dine vipper bliver tættere, længere og fyldigere. Et øjenvippeserum kan:

• give dig længere og fyldigere vipper,

• gøre dine vipper stærkere og mere modstandsdygtige,

• reducere tab af øjenvipper,

• gøre vipperne mørkere i farven.

Sådan bruger du dit øjenvippeserum:

Husk, at dine vipper skal være helt rene og fri for makeup. Det kan være svært for serummet at trænge ind i huden, hvis du bruger en makeupfjerner, der indeholder olie. Cremer kan have samme resultat, så du bør altså have fuldstændigt rene og fedtfri vipper, før du påfører øjenvippeserummet. Det påføres langs den øverste vippekant, lidt ligesom når du lægger en eyeliner, men husk at påføre ved roden af vipperne, ikke på selve øjenlåget. Du skal ikke bruge noget på din nederste vippekant, da magien vil sprede sig til de nederste vipper, når du blinker med øjnene. 

Less is more – overdriv ikke mængden

Selvom du måske er ivrig efter resultater, hjælper det oftest ikke at plaske dine vipper til med serum. Det er fint og faktisk oftest mest effektivt kun at påføre en lille mængde. Det er bedst at bruge om aftenen, efter du har renset al makeup og snavs af ansigtet. Så giver du samtidig serummet ro til at virke natten over og får også en lille skønhedsfremmende ekstrabonus: at du bliver nødt til at rense dit ansigt for makeup!

Børste-metoden vs. eyeliner-metoden:

Der findes to måder at påføre og bruge dit øjenvippeserum på. Nogle mærker bruger en tynd eyeliner-lignende applikator, mens andre benytter sig af en mascarabørste. De er begge lette at påføre og kan komme i mange forskellige prisklasser, så med mindre du har en klar favoritmetode, bør det ikke være det, du vælger ud fra. Børste-metoden kan have den dobbelteffekt, at du både kan få længere vipper og pleje dem på samme tid, inden du tager mascara på om morgenen. Har du i stedet besluttet dig at gå all in på at få dine vipper til at vokse, skal du nok i stedet kigge på eyeliner-metoden. Da hovedformålet med denne serum er, at styrke dine vipper (samtidig med at dine vipper får ro om natten), kan denne metode vise sig at være mere effektiv på længere sigt, hvis du holder en fast rutine. Nogle af disse serummer har endda den ekstra fordel, at du også kan bruge dem på dine øjenbryn, hvis du synes, at de har brug for ekstra pleje og fylde.

Giv dit serum de bedste betingelser

De smukke, lange vipper kommer ikke af sig selv. Du skal huske at følge instruktionerne omkring produktet nøje og som oftest også påføre det hver eneste dag (medmindre dit produkt siger noget andet, selvfølgelig). Du kan også prøve at anvende dit serum fra forskellige vinkler hver gang, du påfører det. For eksempel kan du en dag påføre produktet fra det indre hjørne af øjet til det udvendige hjørne, mens du den næste dag kan gøre det modsatte. Selvom alle produkterne er tænkt og lavet til at blive benyttet omkring øjnene, er det ikke så godt at få en større portion af produktet direkte i øjnene. Hvis dette sker, skal du blot skylle øjnene med vand og prøve igen.

Gode råd til at passe godt på dine vipper

Selv med disse 'mirakelkure', bør du ikke glemme at pleje dine vipper for at få de bedste resultater. Der findes en række gennemprøvede og gode råd, der hjælper dig med at få eller beholde smukke, velplejede og misundelsesværdige vipper.

• Udskift din mascara: Hvis du bruger mascara, skal du for det første huske at udskifte din mascara en gang imellem. Du bør udskifte din mascara cirka hver tredje måned og også huske at tjekke holdbarhedsdatoen. Der kan være en masse ubehagelige bakterier i en gammel mascara, og det er det sidste, du har lyst til at have siddende på dine øjenvipper hele dagen.

• Fjern din makeup: Indtørret, klumpet makeup er øjenvippernes fjende nummer ét. Daggammel mascara kan klumpe sig til vipperne, kan udtørre dine vipper og endda få dem til at knække.

• Plej dine vipper: Ligesom vores hår, har vipper også brug for fugt og pleje. Du kan for eksempel bruge en god øjencreme, som du giver dine rensede vipper en smule af. Naturlige olier som for eksempel mandelolie er også en fantastisk måde at give vipperne næring og fugt på.

• Undgå slid: Giv dine vipper en tiltrængt pause, og tag nogle makeup- og vippebukkefri dage. De fleste kan opleve, at der ryger nogle vipper, hver gang de gnider sig i øjnene, eller når makeuppen skal fjernes. Du kan derfor redde et par vipper ved at være blid og nænsom med vatrondellen, når du fjerner din makeup. Kokosolie er også et effektivt rensemiddel, der både plejer vipperne og virker som naturlig beskyttelse.

Øjenvippeserummer kan være en fantastisk hjælp til dig, der gerne vil have længere og fyldigere vipper, men som samtidig gerne vil slippe for mascara-rutinen eller skåne dine vipper for mascara og kunstige vipper (og udtørrende vippelim). Det kræver, at du er lidt tålmodig, men holder du fast i rutinen, kan du måske snart selv flashe dine helt egne, flirtende bambi-vipper.