Læbepomade

Populære filtre
214 varer

Giv læberne fugt og næring med en lækker læbepomade

Hvad end det er sommer eller vinter så har dine læber brug for lidt ekstra fugt og omsorg. I de koldere måneder kalder de på ekstra fugt og beskyttelse mod kulden. Under de varme sommermåneder er der brug for en læbepomade med SPF og ekstra næring.

Hos Zalando har vi altid et bredt udvalg af læbepomader til alle anledninger og hudtyper fra de festlige røde og pink varianter til årets store begivenheder til de ekstra tykke SOS-varianter, som enhver håndtaske har brug for.

Der findes en læbepomade til alle. Er det familiens mindste, som har læber med brug for ekstra fugt? Så finder du hos Zalando også børneløbepomader med både smag og finurlig emballage.

Forkæl dine læber i dag hos Zalando

En læbepomade fungerer ved at ligge et beskyttende lag fedtstof hen over dine læber som en slags forsegling. Dette lag skaber en beskyttende barriere mod vind og vejr. Afhængigt af dine læbers behov, kan du vælger læbepomader med nærende mineraler og vitaminer, så du ikke kun får beskyttelse, men også fornyet liv og elasticitet i løberne.

Huden på læberne er anderledes end på resten af din krop. Deres røde farver kommer nemlig af, at huden her er meget tyndere, hvorfor blodkarrene skinner igennem. Den tynde hud gør læberne ekstra sensitive og kræver derfor ekstra fugt og næring.

Hvis du er på jagt efter den perfekte allround læbepomade, kan du gå efter en lugt- og farvefri variant i en klassisk skub op-model. Hvis du vil have en ekstra fugtende variant, kan du med fordel vælge læbebalsam og -pomader, der også indeholder nærende planteolier som jojoba, shea og oliven.

Sådan finder du den perfekte læbepomade

Skal dine læber have ekstra beskyttelse i de kolde måneder, kan du med fordel vælge produkter uden vand og i stedet vælge pomader og læbebalsam med vaseline eller paraffinolie. Vand kan nemlig fryse til huden, hvilket udtørrer læberne.

Når sydens sol kalder, bør du ikke kun have solbeskyttelse med til resten af kroppen. Den sarte hud på læberne har nemlig ekstra brug for både fugt og solfaktor. Hvis du har meget sensitive læber, kan det faktisk være en god idé at bruge læbepomade med SPF året rundt.

Tilføj gerne en lækker og blødgørende læbebalsam til aftenens hudplejerutine. Hos Zalando finder du lækre læbebalsams i fine krukker, der er skabt til at fugte i længere til. Læbebalsam virker desuden reparerende, hvorfor du med fordel kan vælge en variant spækket med fugtgivende olier og næring, som plejer dine læber mens du sover.