Håndsæbe

Populære filtre
99 varer

Håndsæbe plejer dine hænder og holder hygiejnen

Du kan ikke undvære en god håndsæbe. God sæbe hjælper dig med at holde en god håndhygiejne, samtidig med den plejer dine hænder. Hos Zalando kan du finde mange forskellige typer.Om det er et fast stykke sæbe eller en velduftende og flydende håndsæbe, du foretrækker, findes der også en lækker sæbe, der passer til dig og dit forbrug. Vi har både sæbebarerfra flere kvalitetsbrands og flydende sæber, som du kender dem i beholdere af plastik med en lille pumpe eller lignende, som pumper sæben op, når du skal vaske dine hænder.Nogle af vores kvalitetssæber er med parfume og æteriske olier, andre er uden. Uanset hvad er der flere gode grunde til at investere i og benytte en god håndsæbe. Den er hygiejnisk og vasker dine hænder effektivt. Den giver velvære, når den plejer og beskytter din hud. Den dufter dejligt og efterlader dine hænderne velduftende.

Flydende eller fast

Når du skal købe en ny håndsæbe, skal du finde ud af, om du vil have en fast sæbebar, som er blevet meget moderne igen, eller om den skal være flydende. De forskellige typer har forskellige fordele og ulemper. Den faste håndsæbe er mere drøj i det, og den indeholder ikke så meget fyldstof, men den renser lige så godt som den flydende. Nogle faste sæbebarer indeholder de samme plejende ingredienser som de flydende sæber. Til gengæld er en fast sæbe ikke lige så hygiejnisk som en flydende sæbe. Langt de fleste flydende håndsæber indeholder fugtgivende og plejende ingredienser, som forhindrer, at dine hænder tørrer ud, når du vasker hænder ofte. Hos Zalando finder du et stort udvalg af både faste og flydende håndsæber. Nogle af dem som refill, som du kan putte over i din egen sæbebeholder.

Find dine bæredygtige produkter hos Zalando

Hos Zalando skal det være nemt for dig som kunde at finde de bedste bæredygtige alternativer. Både inden for modetøj, sko og beauty. Leder du efter en god håndsæbe produceret under bæredygtige vilkår, kan du med fordel benytte dig af vores filterfunktion, hvor du kan søge på bæredygtige produkter. De bæredygtige sæber er markeret med vores grønne bæredygtighedslabel, som indikerer, at sæben for eksempel er produceret uden at teste på dyr, eller at produktet benytter sig af genbrugsmaterialer i sin emballage. I det hele taget støtter vi produkter, som benytter sig af økologisk fremstillede materialer, eller som produceres med fokus på at reducere vandforbruget og mindske affaldsproduktionen. Alt sammen for at mindske vores fælles CO2-aftryk på planeten.