Aldrig undervurdér et par lækre sko. Når du skal tage dig godt ud er hver detalje vigtig og vigtigheden af et par pæne sko er uvurderlig. Barker sørger for at du kommer igennem livets begivenheder på en stilsikker måde. Deres sortiment stråler af stil og har design og kvalitet i højsædet. Det har de haft i over 130 år, hvilket gør dem til en erfaren spiller på skomarkedet.

Barker giver dig styr på stilen

Brandet er for manden, som går i detaljen og har kærlighed for denne. Det er ikke mindst for dig, som tager din stil seriøst uanset, hvad du skal. Engelske Barker ved nemlig om nogen, hvordan et par lækre sko skal laves. Når de svinger deres modestav er resultatet ganske simpelt enestående. Deres jakkesætssko er formidable og oplagte til det fulde jakkesætslook. Se bare på de unikke detaljer i syningerne. Et stort, maskulint armbåndsur topper looket, så du kommer til at ligne selveste Don Juan. Hvis du har en mere afdæmpet stil kan du på den anden side være stilsikker når du vælger et par sko af dette mærke til skoskabet.

Råt look med lækre støvletter

Barker tilbyder også rå støvletter, som er det perfekte alternativ til jakkesætsskoene, fordi de både kan bruges til hverdag og til fest. Et par pæne læderstøvler kan snildt gå til et par formelle stofbukser med tilhørende skjorte og slips. Det kan du gøre når du vil give det formelle look et casual twist eller hvis du blot foretrækker det casual look. Støvletterne kan også bruges til hverdag til et par jeans og en pullover eller trøje. Et par støvler fra dette brand er et must-have i garderobeskabet, hvis du vil føle dig forberedt når du skal ud af døren. Vælg dit nye favoritpar her på Zalando.dk.

Inspiration