Katalog

Populære filtre
  • Damer
  • Børn
49 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Barbour – iklæd dig din engelske country-stil

Få brands kan prale af at have været på markedet i mere end 100 år. Barbour er et af dem. Det familieejede brand, der blev etableret i 1894, har iklædt flere generationer i deres ikoniske wax jackets, der er en helt unik kombination af praktiske detaljer og ubesværet stil.

Alle deres kollektioner er designet og produceret med inspiration fra den engelske country side. Du finder jakker i dybe grønne farver, chinos, der smyger sig om kroppen, samt lækre huer og handsker i de blødeste materialer.

Deres overtøj er designet til at kunne imødekomme det omskiftelige engelske vejr, hvilket er perfekt for dig i Skandinavien. Om det regner, sner eller blæser, behøver du med Barbour ikke gå på kompromis med hverken varme eller stil.

Barbour overtøj – designet til den morderne mand

Brandet er måske bedste kendt for deres overtøj. Selv over 100 år efter brandets grundlæggelse er de stadig tro mod deres rødder inden for design af tøj til fiskeri, hestesport og arbejde på landet. Det vil du især opleve, når du går på opdagelse i Zalandos brede udvalg af jakker fra Barbour.

Jakkerne er designet til at modstå slid, krævende sportsgrene og uforudsigeligt vejr. Deres robusthed er dog ikke til at se ved første øjekast. Brandets slanke silhuetter, country side-inspirerede farvepaletter og moderne detaljer oser af overskud og klassisk gentlemanstil.

Hvad end du leder efter en jakke til hverdag eller fest, så kombineres Barbour-jakkerne ubesværet med resten af din garderobe. Deres lange trenchcoats giver dit hverdagslook en klassisk kant, og trækkes de ud over festens jakkesæt, vil alle øjne med sikkerhed falde på dig.

En verden af slidstærke og tidløse materialer

Dette britiske brand er særdeles dygtige til at lege med materialer. Alle deres kollektioner byder på innovative detaljer af læder, kanvas, uld, fløjl og meget mere. Ud over deres ikoniske jakker kan du til de koldere årstider også finde et stort udvalg af varme striktrøjer samt matchende huer og handsker.

Det er slut med tøjkriser til sommerens mange udendørsaktiviteter og events. Brandets lette og åndbare T-shirts sørger ikke kun for komforten, men også dit look fra hverdag til business. Det mærkes tydeligt på kvaliteten, at brandet designer tøj skabt til at blive brugt. Du kan derfor trygt finde dine basis T-shirts og trøjer hos dem, da de er lavet til at blive brugt.

Giv din garderobe mere hverdagsluksus, og sig farvel til tøjkriser. Barbours kollektioner er nemme at sammensætte alt efter humør, sæson og begivenhed, helt uden at gå på kompromis med hverken komfort eller stil.