For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Bagheera

Mærke
Farve
Pris
524
524
524
524
krkr

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Bagheera er et svensk sportstøjsmærke, der har bidraget med innovativt sportsdesign til kunderne siden begyndelsen af 1981. Firmaets udvalg af innovativt sportstøj er beregnet til både inde- og udendørsbrug og baserer sig på den seneste udvikling inden for sportsteknologi, for at sikre din træning det bedste udstyr. Sportstøjet fra Bagheera er designet til at komplimentere din workout: Det er dristigt, funktionelt, stilrigtigt og giver dig en følelse af at være en ægte verdensborger. Forestil dig smukt udformede sportsjakker og sportsbukser, der føles fantastisk at løbe i, behagelige og farverige højteknologiske træningssko, åndbare toppe og bløde fleecetrøjer - alle i et urbant og sportsligt luksusdesign. Med Bagheeras enorme udvalg af børnesko og regnsæt, der vil holde dine børn varme og tørre, mens de går på opdagelse, vil du med sikkerhed kunne finde noget i vores udvalg, der er det rette valg for dine børn.

Bagheera - bliv udstyret med det bedste sportsgear for hele familien!

Vores tøjkollektion fra Bagheera omfatter alt fra sportsjakker og T-shirts i et udvalg af nuancer fra strømlinede løbebukser og træningssko. Der er så meget tøj at forelske sig i! Med smarte og funktionelle kurver og tekstiler, der optimerer udøvelsen af din udvalgte sportsgren, er produkterne den perfekte partner til din daglige træning, rolige joggingture eller en eftermiddag i fitnesscentret. Tøj fra Bagheera kan sammensættes på kryds og tværs og giver dig derved mulighed for et frisk, individuelt look: prøv at kombinere sorte løbebukser med en lilla T-shirt og du har det perfekte outfit til en løbetur om sommeren. Eller bær et Bagheera-løbesæt ovenpå dine shorts og T-shirt for at holde dig varm, når det er tid til cool down. Du kan se hele kollektionen af fritidstøj online på Zalando.dk.

Du kan handle sikkert og trygt på Zalando.dk

Hos Zalando kan du handle online og få din vare tilsendt uden at betale for fragt.

På Zalando.dk kan du gratis returnere dit køb indenfor 30 dage

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til enten at sende os en e-mail eller benytte kontaktformularen