Bæltetasker

Populære filtre
955 varer

Bæltetasker

Bæltetasker i en bred farvepalette krydrer din hverdag med eksperimenterende og flotte designs, der pifter ethvert look op. Med den klassiske taske om hofterne kan du skabe mange forskellige looks.

Hæng den om maven for et afslappet look på de dage, hvor dine skuldre trænger til en pause eller gå efter et cool twist på bæltetaskelooket med tasken tværs over brystet. Tasken er ikke blot casual. Den er også praktisk.

Bæltetasker – praktisk og stilsikkert

Designet holder dine hænder frie, så du er trendy, mens du laver andre ting. Bæltetasker er praktiske med moderigtige fordele. Gør tasken til dit foretrukne item til festivaler og koncerter, hvor din garderobe skal være trendy og komfortabel.

Tasken er et væsentligt must-have element du kan krydse af på festival checklisten. Udenfor festival sæsonen kan du bruge den til jeans, en T-shirt og en lang frakke for et ungdommeligt og urbant look med storbyattitude. Sæt et par sneakers til tasken og du udtrykker et afslappet lowkey look.

Bæltetasker er ikke længere kun forbeholdt 90’erne. Den ikoniske taske har fået en ny chance i farverige designs og rå materialer. Skinny jeans, en grov strik, chinos og en tyk jakke kan styles med en mavetaske i et sort læderlook. Vælg et sæt i mørke nuancer og giv din garderobe et skandinavisk feel.

Den sorte klassiker går til det hele og kan bruges gang på gang. Spraglede styles skruer helt op for en sporty coolness og retro referencer. Brug den til rejser, shoppeture, byture og studiet. På Zalando.dk kan du spænde remmen og lade din smarte mavetaske være fokus i dit udseende.