accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Babytøj

Farve
Pris
kr
kr
49 varer
49 varer

Babytøj

Selvom din baby er nuttet lige meget hvad han eller hun har på, så kan du sikkert fristes til at købe noget nyt tøj til garderoben. De vokser jo hurtigt de små og det er altid godt at være på forkant. Hvis du ser nogle gode tilbud her på siden, så kan du passende købe babytøj til de kommende måneder. Men du kan faktisk købe prisvenligt tøj til babyer i dette udvalg, hele året rundt.

De seneste trends - unisex og bæredygtigt babytøj

Selvom de helt små kan kravle rundt og hurtigt blive beskidte i tøjet, så er der en tendens til at forældre for det meste køber babytøj i lyse farver såsom hvid, grå og lyseblå - måske fordi det er er unisex farver. Hvorfor ikke? Det kan jo blive kastet i vaskemaskinen alligevel. Men du skal jo nødvendigvis ikke følge hvad alle de andre gør, men finde det tøj som du foretrækker. Du kan købe nuttede bodystockings i neutrale farver som både piger og drenge kan have på. De findes med mange søde og sjove mønstre med alle mulige forskellige dyr såsom skildpadder, bjørne og pingviner. Der er også moderigtige mærker som designer mere sofistikerede bodyer med krave, hvis du vil have at den lille skal være lidt mere fin i tøjet.

Du kan også købe bæredygtigt babytøj. Her er tøjet oftest fremstillet af eksklusive naturfibre som gør stoffet blødt og komfortabelt. Hvis du vælger bæredygtigt tøj til babyerne, så er du med til at sætte et statement i forhold til miljøbelastning, men du er også med til at give din lille prins eller prinsesse tøj af den bedste kvalitet. Ved at vælge bæredygtigt tøj til din baby, undgår du ting som AZO-farver, formaldehyd og tungmetaller. Her føres der bæredygtige mærker såsom Benetton, Petit Bateau og Absorba som kan sendes i en pakke hjem til dig efter bestilling.