Katalog

Populære filtre
554 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Astra - Den gyldne prik over i’et

Astra er et brand, der fra første dag har søgt imod stjernerne for inspiration. Idéen til det newzealandske firma opstod, da fire venner mødtes under en smuk nattehimmel for netop at nyde synet af de glitrende stjerner. Det blev i 2013 starten på et brand, der lige siden har gjort deres bedste for at fange himlens juveler i moderne og stilige kreationer.

De har i løbet af årene formået at skabe et flot sortiment af produkter, der på fineste vis forener velkendte symboler og prangende farver med en stilren æstetik. Det er designs, der på luksuriøs vis og med en utrolig mængde af personlighed vil få et smil frem på dine læber. De pynter nemlig lige så meget på grund af den historie, de fortæller, som takket være deres høje kvalitet.

Astra-stil er til hverdag og fest

Den let genkendelige Astra-stil skinner langt væk i et væld af farverige nuancer. Iblandt det store udvalg af deres flotte produkter vil du støde på utallige designs, der indeholder enhver af regnbuens fantastiske farver. Det sikrer, at du uden besvær kan finde lige netop den nuance, der passer bedst til dig og din smag.

Brandets kærlighed til farverige elementer er typisk fanget i detaljerede motiver, der er fremstillet af ren eller guldbelagt sterlingsølv. Det er med andre ord produkter, der altid er skabt af førsteklasses materialer. Brug dem sammen med behagelige jeans, festlige kjoler eller et hvilket som helst outfit, som du føler fortjener et lille ekstra glimt. Astra er nemlig et brand, der prioriterer at kreere designs, som du kan benytte til enhver anledning.

Elegance i alverdens farver

Hos Zalando kan du gå på opdagelse i et stort og glitrende udvalg af produkter fra Astra, hvis elegante udseende byder på alt lige fra simple udtryk til detaljerede motiver. Af denne grund vil du kunne vælge imellem en lang række af former, figurer og ord, der alle med garanti vil skabe blikfang på den bedst tænkelige måde. De mange designs er ideelle, hvis du vil tilføje et strejf af farve til en klassisk hvid skjorte eller blot et gyldent skær til den lille sorte kjole.

Brandets utrolige variation sikrer, at du har rig mulighed for at finde et design, der reflekterer lige præcis din personlighed. Det er et kreativt firma, der stræber efter at bringe historier og stjernernes vidunder til live i deres produkter. Det er derfor kun din egen fantasi der sætter grænser for, hvordan du forener Astra stilen med din garderobe.