Damer
Herrer

Sko, tøj og accessories fra Asso

Størrelse
Mærke
Alder
Pris
Materiale
1 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Asso laver børnesko, som skiller sig ud fra den ellers enorme mængde af børnesko. Blandt deres sortiment af sko og støvler, finder du alternativer til de klassiske børnesko, -sneakers og -støvler. Der er noget for både små og store børn i udvalget. Fodtøjet fra Asso har flere sjove detaljer i form af blinkende såler, nitter, syninger og indvendige effekter.

Børnestøvler, som ikke ligner alle andre

Gør dine børns dage lidt mere glamourøse med et par støvler fra Asso. De rene linjer og finurlige detaljer på skoene giver dine børn et helt andet udtryk end andre sko gør. De rå nitter og det store metalspænde, som pryder nogle af skoene, er blot et eksempel på nogle af de designtiltag, som adskiller Asso-skoene fra andre på markedet. Skaberne af Asso designer sko med fokus på de små detaljer, komfort og kvalitet. Støvlerne er lavet i det fineste imiterede læder og foringen er af særligt udvalgte tekstiler. Hos Asso går de ikke ned på udstyr eller på detaljer.

Til børnene, som har alt

Er dine børn svære at købe ting til, fordi de i forvejen har alt, deres hjerter begærer? Et par støvler fra Asso er den perfekte gaveidé. De fine snørestøvler i sart beige og typografiske detaljer på siden er så gode til overgangsperioderne i foråret og efteråret, når I er ude i naturen. Du kan også finde støvletter til de lidt større børn, som er mere rå i looket med læderoverdel og metalspænde, men som samtidig har fine similisten på skaftet, som passer både til skoledagene og weekendens legeaftaler og familiesammenkomster. Pift dit barns outfit op med smarte prints på fødderne – og måske nogle lysende såler – fra Asso.

Inspiration