Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Multipack
2.703 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Den verdenskendte modegigant, Armani, fusionerer udsøgt elegance med stilbevidsthed i sublime modeitems. Det er selvsikre stylings og overraskende italienske finesser, der karakteriserer det verdensomspændende brand. Kollektionerne er simple, men integrerer simple detaljer, som gør hvert item unikt. I dette sortiment får du luksuriøse items og accessories til både mænd og kvinder. Gå den kommende sæson stilsikkert i møde sammen med den stilfulde herre.

Til den detaljeorienterede modeentusiast

Brandet er for dig, der går op i god stil i gode kvaliteter. Med brandets mange genkendelige accessories kan du opnå celebrity-status på stranden om dagen såvel som på diskotek om natten. Brandet har opbygget sit eget imperium af eksklusivt modetøj og luksuriøse accessories. Vælg imellem toptjekkede solbriller, smarte tasker og overdådige smykker. Deres fantastiske ure giver stjernestatus til dit outfit næsten uanset, hvad du bærer til. Du kan supplere med en af mærkets ikoniske skjorter sammen med et par cowboybukser. Med Armani på kroppen står du knivskarpt på kontoret såvel som på daten. Vil du give din garderobe et glamourøst look kan du med fordel tage et kig i dette sortiment.

Armani – et rige af modetøj og accessories

Giv dit look karakter med en af de overdådige dametasker over armen. Taskerne består af lækre lædermaterialer, som sørger for at din taske står som ny sæson efter sæson. Dette er forskellen på de god kvalitet og mindre god kvalitet. Den gode kvalitet bevarer sin glans, mens ringe kvalitet hurtigt falmer i takt med at det bruges. Gå hele vejen med et par eksklusive solbriller for øjnene og et af de ikoniske armbånd om håndleddet. Armani laver high-end tøj såvel som behageligt fritidstøj, som kan bruges til hverdag og til afslapning i weekenden. Opnå et casual look med en cap på hovedet og en lækker pullover. Brandet er et rige af fantastiske items til den modebevidste mand og kvindes garderobe.

Inspiration