Sko, tøj og accessories fra another project

Filter (1)

4 varer

Mangler du nogle nye sko? Her er der et udvalg, som virkelig skiller sig ud fra mængden. Skoene fra another project er edgy og anderledes i deres udseende – præcis som de danske designere ønsker dem. another project designer sko med et fokus på kombinationen af det åbenlyse og det uventede, som er det, der skaber den stærke signatur i deres kollektion af fodtøj.

Danske designs med kant

Urbaniteten er i højsædet hos sortimentet af sko fra another project. Det sofistikerede design skinner igennem i alle modellerne – uanset om det er et sæt af de smarte sommersandaler, de nitteklædte støvler eller de elegante snøresko. Skoene er simple i deres fremtoning, men samtidig fyldt med sjove finesser, som giver dem kant. Se blot deres nytænkende loafers, der i stedet for en klassisk læderoverdel har en overdel af tekstil. Eller den fine gulddetalje på snuden af de klassiske snøresko. De danske another project tænker helt ned til sidste detalje, når de skaber deres designs – og vi er vilde med de meget personlige præg, som dette medbringer.

Sko, der passer til enhver lejlighed

Lad dig ikke skræmme af de skæve detaljer og finurlige effekter. Skoene fra another project kan forme dit outfit på så mange måder: brug de smukke snøresko med et par sorte jeans og en feminin skjortebluse for et feminint og tidløst look eller til en let sommerkjole for et mere personligt og chikt look. Ankelstøvlerne kan bruges til hverdag og til fest, og kan nemt style dit outfit i en mere elegant retning end dine ellers elskede sneakers. Brug dem med dine jeans og din efterårsfrakke, dit halstørklæde og læderhandsker, og så er du godt på vej mod en fashionabel skovtur med familien.

Inspiration