For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Alprausch

Mærke
Farve
Pris
1465
1465
2235
2235
krkr

2 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Som navnet antyder, dufter Alprausch af Alperne og af Schweiz. For Schweiz er ikke kun lig med god chokolade. Andy Tanner, grudlægger og designer af mærket siden år 2000, tager os med ind i landet omkring Zürich, i hjertet af bjergene, som er en evig inspirationskilde til udviklingen af kollektionerne. Stilen er æstetisk, funktionel og veksler mellem det enkle moderne og den mere traditionelle stil. Alprausch afspejler bjergenes storslåede skønhed samt naturen og stilheden, der alt sammen kommer til udtryk i designernes valg af farver, former og materialer: valg foretaget på baggrund af souvenirs fra deres første Alpraush. Mærket har forstået at kombinere nutidens moderene kultur med datidens kultur og tilbyder en tøjkollektion ud over det sædvanlige, men som samtidig er super elegant.

Alprausch – frisk mode fra de schweiziske alper til dig!

Tøj og tilbehør fra Alprausch er lavet af moderne materialer i høj kvalitet, forbundet med billeder eller ideer, hvilket er et typisk schweizisk koncept. Farverne er friske og har karakter. Tilbyd dig selv lidt frisk bjergluft fra de schweiziske bjerge med et stykke tøj fra Alprausch, allerede inden du skal på din næste skiferie eller bare ønsker at være flot klædt på i den danske vinter. Mærket kan allerede købes her på Zalando.dk. Klik ind og tag et kig på det udvalg af skitøj, tilbehør og T-shirts, til både damer og herrer, som vi har valgt til netop dig. Rigtig god fornøjelse!

Du kan handle sikkert og trygt på Zalando.dk

På Zalando.dk giver vi dig et stort online udvalg samt gratis levering

Hos Zalando får du altid 30 dages returret, og returneringen er selvfølgelig også gratis

Skriv til os enten via. e-mail eller kontaktformularen