Katalog

Populære filtre
1 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Nyd din vintersport med Alpina

Alpina er et brand, skabt til inspiration hos både professionelle og nye skiløbere. De er efterhånden blevet synonyme med kompromisløs innovation, beskyttelse og komfort, og derfor er vi hos Zalando glade for, at have dem som en del af vores sortiment.

Størstedelen af virksomhedens designs bliver lavet på deres hovedkontor i Tyskland. Det er en stor stolthed for Alpine, at kunne skrive "Made in Germany" på deres produkter. Ved at have design og produktion tæt på, kan de bedre sikre deres produkters kvalitet og design, samt mindske miljøbelastningen.

Med Alpina får du nogle af markedets mest tekniske og innovative hjelme og skibriller, så du kan koncentrere dig om det essentielle: at nyde de sneklædte bakker!

Banebrydende teknologi med skihjelme fra Alpina

Selvom hjelmen ikke er et krav, når du spænder ski eller snowboard under fødderne, så er den et must. Hvis din perfekte ferie består af adrenalin, fart og tricks på bakkerne, så yder du bedst og mest i vished om, at du er beskyttet.

Alpinas skibriller og hjelme bliver designet med fokus på ergonomi, sikkerhed og komfort. Via gennemgribende tests, banebrydende forskning og nogle af markedets mest nyskabende teknologier, skaber brandet gang på gang beskyttelsesudstyr, der lever op til de høje krav hos professionelle skiløbere. Hjelmene er nemme at justere, så du får en hjelm der passer perfekt til din unikke hovedform.

Hjelmene kan justeres ned til den sidste og afgørende millimeter. Smarte justeringsfunktioner bliver kombineret med blødt, vaskbart og udtagelig foring, hvilket øger både pasform og åndbarhed. Alpina designer store dele af deres hjelme med isolation lavet af Iavalan®. Denne specialdesignede uld sikrer ikke bare varme omkring hovedet, med optimal ventilation og temperaturregulering.

Skibriller med 3D-fit og ergonomisk design

Når du bevæger dig i de koldere luftlag, er ventilationen essentiel for din komfort. Med Alpinas intelligente ventilationsteknologier, får du skibriller du kan have på hele dagen. Brillerne er designet til at give dig frit udsyn. Den konstante gennemstrømning af frisk luft, giver dig briller der ikke dukker til.

Brillerne kommer selvfølgeligt i et væld af designs og farver, så du nemt kan mikse og matche dem med dit ski-look. Alpina udvikler hele tiden deres designs, hvilket øger både sikkerhed og komfort på bakkerne.

Fra skihjelme til briller, får du smart beskyttelsesudstyr i et spændende og bredt udvalg af grafik og farver. Du finder firmaets mest ikoniske designs lige her hos Zalando. Sus ned ad bakkerne med stil. Sus ned ad bakkerne med Alpina.