Mode online

Populære filtre

Rå og tidløse AIRE-solbriller

Det er ingen hemmelighed, at vi her hos Zalando elsker tidløse trends og designs. Vi elsker tilbehør, som kan følge med de skiftende trends, og som du kan elske længe. Derfor har vi valgt at have solbriller fra AIRE. Det er et brand, som virkeligt formår at transcenderer trends, sæsoner og køn.

Australske AIRE designer alsidige og bæredygtige kollektioner. De designer til alle, som elsker trendy og funktionelt tilbehør. De designer efter idéen om, at mode skal være med til at booste selvtilliden, og at tilbehør skal være sjovt og legende.

I Zalandos nøje udvalgte sortiment af AIR-solbriller finder du alt fra klassiske afrundede brillestel til Y2K-inspirerede designs. Du kan også vælge de sprøde unisexmodeller, der er designet til at eleverer dit look ligegyldigt begivenhed, stil og humør.

AIRE-shades for en lys fremtid

AIRE designer deres brillestel med genanvendt polykarbonat certificeret af Global Recycling Standard. Deres designs er lavet i Sydney i Australien, hvilket tydeligt mærkes på solbrillernes kvalitet og lækre pasform. De er lavet til at blive brugt året rundt, så komforten er i top.

I det solrige land er der nemlig brug for solbriller året rundt samt god beskyttelse mod solens stråler. Du finder derfor et væld af spændende designs samt AIRE-shades med UVA- og UVB-beskyttelse, så du kan sørge for stil og beskyttelse på én og samme tid.

AIRE ønsker, at alle skal have tilgang til lækkert design. Derfor er deres AIRE-shades prissat så billigt som muligt, hvilket også er perfekt for dig, som ønsker flere forskellige par at vælge imellem.

Et væld af spændende kollektioner

Brandet har gennem årene lanceret et væld af spændende kollektioner inspireret af alt fra 70’ernes funky og definerede brillestel til de tidløse Aviator-designs samt spændende kollektioner med skarpe silhuetter og mønstrede stel.

Hos Zalando kan du i vores brede udvalg af AIRE-solbriller nemt finde lige det par, du går og leder efter. Er det hverdagsbrillen til de solrige måneder? Så er brandets mere subtile og afrundende modeller lige noget for dig. Er du mere til en skarp brille, der viser et statement? Så vælg de farverige stel med en iøjnefaldende form.

Hvis du elsker 90’ernes ungdommelige og rå look, er deres smalle briller med farvet stel perfekte til at fuldende dit grungy 90’s look. Ligegyldigt hvilken solbrille du forelsker dig i, så kan du med AIRE vide dig sikker på, at du får solbriller i højeste kvalitet og med sublim komfort.