Aeyde blev grundlagt i 2015. Brandets berlinske ophav og deres italienske produktion giver deres kollektioner en kosmopolitisk vibe. De tilbyder moderne fodtøj i luksusmaterialer med fokus på håndværket. Deres kollektioner henvender sig til kvinder, der elsker godt fodtøj i en skarp stil. Lad dig inspirere til nye items til din skohylde i dette omfattende og unikke udvalg.

Aeyde – her er kvalitet nøglen

Aeyde har øje for detaljen, og deres unikke detalje ligger i kvaliteten. Fra hæl til spids, fra inderst til yderst: deres sko er produceret i luksusmaterialer og kun det bedste er godt nok. Deres designs er håndlavede, og de sætter en ære i, at alle deres sko er one-of-a-kind. Vi elsker de lækre støvletter, der altid er nemme at style til hverdagen. De sorte støvletter i læder kan du både style med en plisseret nederdel for et feminint look eller med et par skræddersyede bukser for et businesslook. Det stærke læder holder i mange sæsoner, og den klassiske støvle er altid et hit.

Unikt skodesign fra Berlin og Italien

Gør din cocktailkjole klar med at par stiletter. Den lille sorte kan du nemt løfte til det næste niveau med et par metalliske pumps. De vil give dit look et elegant skær. Vælger du en metallisk sølv, kan du med fordel style resten af looket med smukke sølvsmykker, der skaber en rød tråd gennem hele dit look. Aeyde er til den kræsne fashionista, der stiller høje krav til sin garderobe. Gå ikke på kompromis med dine sko, da det er dem, der skal bære dig igennem hele dagen. På Zalando.dk finder du et stort udvalg af sko til damer i et væld af stilarter.