Skandinavisk minimalisme med et tvist – så er du landet helt rigtigt i kollektionerne fra danske ADPT. Her lanceres afdæmpet modetøj i dybe grundfarver med et klassisk, minimalistisk præg. Det er modetøj, som fremhæver dit udseende og dermed også din personlige stil med store flader og nyfortolkede snit.

Dit nye look findes hos ADPT.

Hos ADPT behøver man ikke larmende farver og mønstre, for her gør skrædderhåndværket arbejdet selv. Det betyder fordybelse i evigt holdbare toner samt en forkærlighed for kombinationsmuligheder. Dermed er der lagt op til en fyldt garderobe, der kan bruges på kryds og tværs af begivenheder og moods. Brug eksempelvis de samme bukser til en striktrøje eller en fin silkebluse, og gør troligt brug af jakkerne til både hverdag og fest. Det er modekonturer med uanede muligheder – og så designer mærket endda til både kvinder og mænd.

Med dansk design er stilrenheden klarlagt

Rullekraver, miniskirts, jeans, asymmetriske kjoler, en bomberjakke, et par klassiske chinos – man finder det hele hos ADPT, som uden tøven klæder dig på efter tidens urbane tendenser. Casual hverdags-outfits, kreative storby-looks, en dag på kontoret eller et vigtigt møde – kollektionerne viger ikke for nogle anledninger, men fylder garderoben med ny inspiration. Derfor rammer mærket spot-on hos både ældre teenagere og unge voksne, som elsker kaffeslabberas, studiemiljøer, byliv, mode, ungdomsserier og livsnydelse, som tiden er nu og her. Det er ubekymret dansk mode, der tager ansvar for dit look, så du kan begive dig afsted med en attitude til anledningen.