accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

adidas EQT

Farve
Pris
kr
kr
Størrelse
Materiale
Kollektion
1 varer
1 varer

adidas EQT

adidas EQT sneakers har sat standarden for sneakers siden halvfemserne. Det slidstærke design og Boost midtersål har sat nye standarder for high performance sko og har et nyskabende design indenfor activewear samt løbesko. Ikke nok med at den er en favorit blandt sportsfolk, så er adidas et populært streetwear valg blandt de unge og trendy.

adidas EQT – Boost din performance og stil

dA Boost er en midtersål som absorberer stød fra jorden og støtter dine fødder. Jo mere pres du ligger på sålen, jo mere støtte får du. Denne midtersål finder du i alle modellerne, ligegyldigt i hvilket design og i hvilken kollektion. Du får en sneak i et slidstærkt materiale, som bærer dig gennem dagen, med støtte og stil. adidas EQT’s kendetegn: Deres brede front med markante snørebånd. Dette giver et cool og sporty look til dine sneakers. De fås i forskellige farver og modeller, men mister aldrig deres asymmetriske og elegante kendetegn.

adidas er kendt for, at levere stilsikre kvalitetssneaks sæson efter sæson. Og der er en grund til, at EQT har overlevet alle sæsoner siden halvfemserne. adidas fortsætter med at videreudvikle deres design og det er et en under, at de bliver ved med, at finde opdateringer til en sko, som i forvejen virker nærmest perfekt. Der er kollektioner til alle, uanset om du er til den klassiske sorte sneak eller til de eksplosive og livlige farver, så er adidas EQT det sikre valg. Vi elsker, at de giver vores hverdagslook en sporty edge, samtidigt med, at de kan støtte os på løbeturen eller den lange cykeltur i weekenden.