Accessories

Populære filtre
4 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Få gang i fantasien med Done By Deer-accessories

Fantasi er et nøgleord, der i årevis har betegnet de utallige Done By Deer-accessories. De spændende produkter og i særdeleshed de mange finurlige Deer-figurer danner grundlaget for et visuelt univers, der af gode grunde appellerer til både voksne og børn.

Det er nemlig ikke blot de små, men derimod hele familien, som er i fokus, når det danske brand går i gang. Derfor vil du iblandt de smarte accessories finde et væld af nyttige kreationer, der ofte spiller en essentiel rolle i det travle skema, der kendetegner en småbørnsfamilie.

Heriblandt er et praktisk udvalg af madkasser og andet spisegrej, der vil gøre måltiderne noget nemmere at komme igennem. Uanset om de nydes på farten, i skolen eller i hjemmet.

Done By Deer-designs med venlighed

Done By Deer-designs er tegnet med en venskabelig og idérig streg, der netop har til formål at slippe fantasien fri hos de helt små. Det ses mest af alt hos de søde og charmerende figurer, som gang på gang dukker op i og på brandets kreationer.

Croco og Elphee er blot nogle af de Deer-venner, som dit barn kan stifte bekendtskab med. Den navngivne krokodille og elefant kan nemlig findes på flere kopper, madkasser og lignende, hvilket giver de små drenge og piger en chance for at tage deres yndlingsfigur med overalt.

Den varme og charmerende æstetik forstærkes af den bløde farvepalet, som pryder de forskellige bamser og accessories. Naturfarver og pasteller går igen og sikrer et både spændende og indbydende udtryk.

Tag de mange Deer venner med på tur

De mange accessories fra Done By Deer har ganske vist et fantasifuldt look, men de har så sandelig også en praktisk værdi. Da der er fremstillet af sikre materialer såsom blødt bomuld og funktionelt silikone leverer de en holdbarhed, der betyder, at de uden problemer kan tåle at blive brugt dagligt.

De forskellige kopper er et godt eksempel, da deres bløde overflade gør dem nemme at holde fast i selv for små og glatte hænder. Efter en lang dag kan de let sættes ind i en opvaskemaskine og derefter hurtigt blive klar det næste eventyr.

De stærke materialer besidder derudover også en lethed, der sørger for, at de små sagtens selv kan have dem med i en lille rygsæk, når dagen byder på en tur med børnehaven eller familien. Done By Deer er dermed ikke kun skabt til børn, men derimod til at blive beundret og i den grad brugt af de små.