For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Alle elsker detaljer og Aldo accessories er bestemt enige. Dette brand har udviklet en bred vifte af tilbehør til dit outfit. Mangler du et item til at pifte dit look op, så er det her du skal finde det. Stilen er moderne og feminin med et strejf af rå detaljer, som med sikkerhed vil sætte gang i kreativiteten.

Aldo accessories – bredt og råt

Accessories er in og det har brandet set. De har udviklet items i takt med tidens trends og derfor er deres udvalg også bredt. De har alt til at style en sort cocktailkjole. Du kan starte fra toppen med et par øreringe og en halskæde. Dette vil pifte kjolen op og dit ansigt vil stråle med din indre glød. Når du skal i byen har du selvfølgelig en taske med til de faste must-haves. Aldo accessories har et stort udvalg af tasker. Hver enkel taske er unik, da der lagt vægt på den sidste detalje. Mange tasker har en rå vinkel med en kæde over skulderen og stor lås foran.

Få mere ud af dit look med accessories

Pift dit hverdagslook op med et par store øreringe. Du kan udtrykke meget mere af dig selv gennem dit outfit ved hjælp af Aldo accessories. Den modebevidste kvinde ved, hvor vigtigt det er at vise sig selv. Det giver selvtillid og velvære, og når du skal ud af døren, kan du hive en taske med i hånden og en hat placeret på hovedet. Allerede her er du langt foran de andre. Du får en rå og elegant kontrast til et ellers almindeligt look. Et par tjekkede solbriller i hånden og så er du altid beskyttet mod solen på den mest stilede måde.