Katalog

293 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Giv dig selv luksus i hverdagen med 2nd Day. Det danske brand giver dig knivskarpe kollektioner, som giver dig det lille ekstra i hverdagen. Stilen er klassisk med en ren nordisk æstetik. Det moderne danske design bliver her udnyttet til fulde med rene paletter og silhuetter, der skaber kontraster og uventede looks. Sammensæt stilede looks med få virkemidler med dette brand.

2nd Day – skab din egen signaturstil

2nd Day henter sin inspiration fra verdens modemetropoler som London, New York og Milano. Den internationale ånd kan nemt spores i de lækre items, som kan bæres over hele verden. Den klassiske stil er ikke bare tidløs i dette sortiment, men også grænseløs. Brandet formår at have den perfekte kombination mellem catwalken og fortovet med deres styles, der er nemme at inkorporere i din stil. En lækker læderjakke kan være den rå kontrast til dine chinos og skjortebluse. Det vil give dig kant, og din stil vil blive opsigtsvækkende. Farvepaletten er holdt i de rene og enkle toner, som har en tidløs aura over sig.

Dansk design med et twist

Find unikke items til din garderobe, der kan binde hele din stil sammen. Nøgleitems som en lækker sort blazer kan du bruge i mange sammenhænge, og style den på et væld af måder. Smid den over cocktailkjolen, hvis det bliver for koldt med bare arme eller brug den som en del af dit business look til en skjorte og en blyantnederdel. Vi er helt vilde med 2nd Day fordi de giver dig så mange valgmuligheder. Sammensæt din helt perfekte garderobe i dette udvalg, hvor der er lagt vægt på en evig moderne stil og lækre materialer, som du kan hive frem fra skabet igen og igen.

Gå ikke glip af